Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2017.03.16 11:56

Hol lehet vásárolni díszíthető fadobozt?

Díszíthető fadoboz

Díszíthető fadoboz

 

A címben szereplő kérdésre a válasz egyszerű. A kisiparoseszkoz.hu oldalon, de azért boncoljuk ki részletesen mert rengeteg tudnivaló van a témakörrel kapcsolatban.

 

 

A díszíthető fadoboz mint ajándék tökéletes meglepetés lehet családtagjaink számára. A natúr fadobozok számtalan lehetőséget rejtenek mind díszítés, és mind a benne tárolható dolgok terén.

Lássuk hány féle képpen dekorálhatjuk a fadobozt:

  1. dekupázs technikával
  2. akril festéssel
  3. pirogravírozással
  4. transzferálással

 

Elsőre lehet, hogy kicsit ijesztőnek tűnhetnek az előbb felsorolt kifejezések (a festés kivételével), de ha megismerjük őket akkor csak a kreativitás, és a kézügyesség szabhat határt előttünk.

 

1. Dekupázs technika

Hagyományos kifejezése szalvétatechnika. Így már közelebb áll a dolog szívünkhöz. Itt tulajdonképpen a fadobozra dekupázs ragasztó segítségével szalvétát, újságpapírt, vagy rizspapírt applikálhatunk fel. A lényeg, nem kell szétáztatni a felületet mert az anyag szétszakad. Ha a nyomat megszáradt vékonyan át kell kenni a felületet, így erősítjük a ragasztást. A ragasztó egyfajta lakként is viselkedik, így enyhén fényesíti a felületet.

2. Akril festés

A fadoboz akril festékekkel is díszíthető. Ha többféle színt kombinálunk, akkor további árnyalatokat tudunk létrehozni.

3. Pirogravírozás

Forrasztópáka segítségével motívumokat, ábrákat, képeket varázsolhatunk a fadobozra. Sok gyakorlással igazi profivá válhat az ember.

4. Transzferálás

Transzfer oldat használatával bármit fel lehet transzferálni a fadobozra. Legyen az családi kép, egy kedvenc mesefigara, vagy egy filmhős a megoldás egyszerű. Lézernyomtatóval hagyományos 80g-os papírra nyomtassuk ki a grafikát. Vágjuk körbe, a nyomtatott felével ragasszuk le a fadobozra.

További lépések: vékonyon kenjük át az oldattal, és simítsuk végig párszor. Szedjük le az anyagokat és kész a remekmű.díszíthető fadoboz

 

 

 

 

 

Most már tudja Ön is, hogyan díszítheti a fadobozokat. Kattintson a képre és megnézheti a kisiparoseszkoz.hu fadobozait, és kreatív kiegészítőit.

Webáruház készítés