Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2017.04.18 23:47

Simítózáras tasak méretek

Simítózáras tasak méretek

Simítózáras tasak méretek

 

Minden látogatónk számára összeszedtük a piacon szereplő simítózáras tasak méreteket. Készletünk tovább bővül májusban, és a kicsi tasakoktól az óriásokig mind megtalálható palettánkon.

A simítózáras tasakok változatosan felhasználhatóak!

 

A csomagolástechnikai termékek elengedhetetlenek a mindennapokban, azonban közülük a legpraktikusabbaknak a simítózáras tasakok bizonyulnak, legfőképp azért, mert változatosan felhasználhatóak.

A visszazárható tasakokban tárolandó termékek, eszközök és alkatrészek listája igencsak hosszú, ráadásul az évek előrehaladtával folyamatosan bővül, így tulajdonképpen mindenki a saját igényeinek megfelelően használhatja fel őket. Mivel a simítózáras tasakok újrahasznosíthatóak, a háztartásokban a fűszertárolástól kezdve egészen az apró alkatrészek rendszerezéséig bármihez tökéletesek. Ezek a csomagolástechnikai termékek garantáltan nem kerülnek egyhamar a szemétbe!

A simítózáras tasakok sokoldalúságával mi is tisztában vagyunk, ezért kínálatunkat is ehhez igazítottuk, így bárki megtalálhatja a számára ideális terméket ebben a kategóriában.

simítózáras tasak

 

A simítózáras tasakok felhasználhatóságából adódóan rengeteg méretben képviselteti magát ez a termék a piacon. Az apróbb csavarokon keresztül a termékleírásokon át, akár még szendvicsünket is tarthatjuk benne. Azért, hogy mindenkinek egyszerűbb legyen a választás most táblázatba szedtük azon méreteket amik a legismertebbek. Jelenleg 15 méretben találhatja meg webáruházunkban, és ami fontos, nálunk nem kell napokat várnia megrendelése kézbesítésére, mert raktárkészletünk stabil.

 

Simítózáras tasak méretek

Méret (mm) Ár (bruttó) Ft/db
40x60 1,5-
60x80 2-
70x100 2,3-
80x120 3,2-
100x120 4-
100x150 4,7-
100x200 6,5-
120x170 6,3-
150x220 6,9-
180x250 10-
200x300 11,8-
230x310 14-
250x350 15-
300x400 23-
450x500 47-

 

A táblázatban szereplő árak bruttó fizetendő árak, és 1 darabra értendőek. A simítózáras tasakok kizárólag csomagban vásárolhatóak, 1 csomag 100 db átlátszó tasakot tartalmaz.

 

Simítózáras tasak, önzáró tasak

 

Jelen listánkban szereplő árak mindenki számára elérhetőek. Ha Ön is szeretne viszonteladói partnerünkké válni, akkor kérje egyedi  kiemelt árlistánkat. 

Vásároljon a legalacsonyabb áron, mert megteheti!

Aki többet szeretne megtudni a gyorszáras zacskókról az a lenti sorokban olvashat bővebben.

A simítózáras tasaknak nincs párja! Tárolás, szállítás esetén nélkülözhetetlen!

Ha csomagolóanyagról van szó, egy valami biztosan nem hiányozhat a repertoárból, ez pedig nem más, mint a simítózáras tasak. Olyan csomagolóanyagról van szó, ami ötvözi magában a legjobb tulajdonságokat. Az egyik nagyon vonzó tulajdonsága az, hogy többféle méretben is kapható és felhasználható. Az A/4-estől kezdve egészen a tenyérnyi vagy még kisebb változatig, mindenféle méretezéssel forgalmazzák. A gyorszáras zacskó ennélfogva rengeteg, kisebb-nagyobb tárgy számára ideális csomagolóanyag, amely alkalmas szállításra vagy akár tároló helyként is kiváló.

A simítózáras tasak másik nagy előnye, a nevében is feltüntetett tulajdonsága, vagyis az, hogy visszazárható. Ezt a pozitív jellemzőjét szemlélteti a simítózáras tasak megannyi, változatos elnevezése is: önzáró-, gyorszáró-, villámzáras tasak. Egy tasakba úgy tudunk csomagolni, hogy csomózás, szakítás, gyűrődés nélkül lezárhatjuk azt. A termék szája mentén elhelyezett, vékony, műanyag „sínek” ügyesen egymásba pattinthatóak és zárva tartják a nyílást. A papírlapok nem csúsznak ki, ha a táskában zötykölődnek, a gyöngyök nem gurulnak szét a fiókban, a laborminta biztonságban eljut a célba.

A simítózáras tasak harmadik nagy előnye az, hogy többször is felhasználható. Az anyaga a normál, üzletekben használatos műanyag zacskókénál vastagabb, tartósabb, strapabíróbb. Felesleges kidobni, hiszen tökéletesen alkalmas az újrafelhasználásra, tehát újrahasznosítható. Mondanunk sem kell, ezzel a környezetbarát megoldással sokat tehetünk a környezetvédelemért is. A simítózáras tasak praktikus, sokoldalú, környezetbarát, ideális csomagolóanyag háztartásban, irodában, csomagküldésnél egyaránt. Használja Ön is rendszeresen!

Amennyiben simítózáras tasakot szeretne vásárolni, keresse meg bizalommal webáruházunkat és válogasson széles kínálatunkból!

Rendeljen kedvező áron, nagy választékban kapható csomagolóanyagainkból! Bővebb információt termékeinkről, szolgáltatásainkról a feltüntetett elérhetőségeink egyikén tudunk adni.

Simítózáras tasakokHa egyedi méretű visszazárható tasakra van szüksége, akkor kérjen emailben ajánlatot.

Kontakt: iparosinfo@gmail.com

               +36 70 367 6989

A simítózáras tasakokról Tudástárunkban szereplő cikkekből még többet tudhat meg:

Webáruház készítés