Belépünk egy konyhába és ha kicsit is belegondolunk rengeteg alapanyag szétválogatásához használhatjuk a simítózáras tasakot. Amikor elkezdünk főzni egy ízekben gazdag marhapörköltet bizony találkozunk az alapanyagok feldolgozásánál egy olyan elemmel ami megsirattat minket.
De ki Ő?
A HAGYMA.
Nem gonosz, nem ijesztő, de mindenki elsírja magát ha egy picit több időt tölt vele. A simítózáras tasak a megoldás az intenzív szemégető csípéssel szemben.
Ha van szabadidőnk, dolgozzunk előre a következő képpen:
1. Szeljük félbe a vöröshagymát. Egyik részét vágjuk apróra és rakjuk a simítózáras tasakba.
2. Ezt követően (használjuk ki, hogy többször zárható önzárós tasakunk van) a zipperes résznél zárjuk le
Már is nem kell sírni!
3. Vágjuk fel a maradék hagymát, és rakjuk a simítózáras tasakba, majd légmentesen zárjuk le.
4. A kész csomagot rakjuk hűtőbe, vagy mélyhűtőbe attól függően, hogy mikor szeretnénk felhasználni.