Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2018.06.20 22:36

Csomagolóanyag, biztonság, szállítás

Csomagolóanyag

Csomagolóanyagok 

Akár webáruházat működtet, akár szállítmányozásban szerepel elengedhetetlen a megfelelő csomagolóanyag használata.

 

 

Egy vállalkozás gördülékeny működését meghatározó elemeket jól ismeri minden szakmabeli. Ha egy picit leszűkítjük a szállítmányozásra a képet, előtérbe kerül a megfelelő szállítmányozó, és az optimális csomagolóanyag.

Mit nevezünk optimális csomagolóanyagnak?

Nyilván a termék, és a szállítási mód határozza meg, hogy fóliát, papírt, vagy egyéb társított csomagolóanyagot kell alkalmaznunk. Másodlagos csomagolóanyagok körében a legnépszerűbb a buborékos fólia, és a sztreccsfólia. Egyértelmű, hogy a buborékos fóliát mindenki szereti használni, de az is biztos, hogy sokan nem a megfelelő fajtáját alkalmazzák. A buborékos fóliákról érdemes egy kis anyagismeretet szereznie mindekinek, mert a nem megfelelő felhasználásnak több ízben negatív eredménye származhat. Ez megmutatkozhat túlvédett termék tekintetében, vagy nem megfelelő anyagválasztás esetén szállítmányozási sérüléssel.

Az biztos beszélhetünk beszélhetünk csomagoló dobozról, kartonlapokról, élvédőkről, buborékos fóliákról ha nem megfelelő ha nem megfelelő a szállítmányozó partnerünk. Ha webáruházat üzemeltet több szempontból is jól jön a megfelelő futárszolgálat. Ennek legegyszerűbb és legjobb kiválasztási módját egy másik cikkünkben részletezzük a jövőben.

 

Csomagolóanyag futár

 

A lényeg, a legfontosabb csomagolóanyagok kiválasztása és a csomagkézbesítő partner megbízhatósága komoly alappillére a mai online áruházak stabilitásának. És aki végigolvasta cikkünket felmerül egyből néhány kérdés a fejében:

 

Hol lehet kapni csomagolóanyagot?

Hol kapható buborékos fólia?

Melyik futárcéggel kössek szerződést?

 

Csomagolóanyag kérdésben a linken keresztül megadjuk a választ, a futárszolgálatra pedig ahogy ígértük még visszatérünk.

Webáruház készítés