Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2021.09.19 12:32

Futártasak rendelés. 1 perc alatt itt megoldod

futártasak rendelés

Webáruházad van? Csomagolnod kell? S.O.S. futártasakra van szükséged?

Itt meg tudod rendelni 1 perc alatt a csomagküldéshez szükséges tasakodat. Kattints, és rendelj.

 

Ha webáruházad van, akkor nap mint nap csomagolsz. Rendelés hátán rendelés, majd újabb rendelés. Folyamatosan érkeznek feléd megkeresések, és a szokásos napi rutinnal kell feldolgozni őket. Megrendelés beérkezése, számlázás, csomagolás, és a futárszolgálat már viszi is.

Ez egy jó rendszer, de érdemes minden részletére odafigyelni. Cikkünkben magára a csomagolásra fogunk fókuszálni. Számtalan csomagolási módszer van a csomagolóanyagok bő választéka végett, de mondhatni az egyik legnépszerűbb a futártasak.

Nagyszámú csomagfeladás esetében egyáltalán nem mindegy milyen csomagolóanyagot választunk, mert a pénztárcánk igen karcsúvá tud válni ha nem foglalkozunk a csomagolóanyagok árával. Törékeny tárgyak esetében mindenképpen érdemes buborékos fóliával előcsomagolni a termékeket, majd dobozolni. Lehet használni normál méretű tárgyak csomagolásánál buborékos borítékot. Ami viszont nem kíván extra védelmet annál nyugodtan alkalmazható a futártasak. Futártasakot egyszerűen gyorsan lehet rendelni manapság az interneten. A futártasak egy ideális választás, mert a több rétegű coex tasakba nem lehet belelátni a színezett anyagnak köszönhetően.

 

Futártasak rendelés

 

Számtalan méretben létezik. Kis futártasaktól az XXL méretig. A legnépszerűbb méretek, a 250x350mm és a 350x450mm.

Színét, anyagát is eltérő termékek vannak jelen a piacon, de az biztos, bármelyik futártasakot rendeli a csomagolás gyors, és egyszerű lesz vele.

Napjainkban előtérbe helyeződött a környezettudatosság. A csomagolóanyag iparban is megjelentek környezetbarátabb anyagok, és előállítási rendszerek. Ennek köszönhetően van készletünkben az Öko futártasak, mely tényleg a környezet-tudatosságra épül. Az Öko futártasak egy része osztályozott gyártási hulladékból készül. Magyarán ezek a tasakok jelentős hányada hulladékból épül fel, így gyártás során alacsonyabb a károsanyag keletkezés. Mind a hagyományos, mind az Öko futártasak visszadolgozható műanyag, ezért javasoljuk mindenkinek a szelektív  kidobását a használatot követően.

Alapanyaga LDPE, így ha szelektíven gyűjtjük, egy újrahasznosító üzem ismét valamilyen formában vissza tudja keringetni a körforgásba.

A szelektív hulladékgyűjtés olyan egyszerű, mint a futártasak rendelés.

 

Vásárlás, online rendelés

Nem szeret regisztrálni?

Alacsony áron szeret vásárolni?

Szüksége van futártasakra?

Személyesen venné át rendelését?

Bankkártyával fizetne személyes átvételkor?

 

A válasz kisiparoseszkoz.hu

Futártasak rendelés kényelmesen, gyorsan, egyszerűen

Futártasak rendelés

Webáruház készítés