Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2016.10.27 10:05

Hihetetlen, de erre is jó a légpárnás fólia

 

Légpárnás fólia

Hihetetlen de erre is jó a légpárnás fólia!

Mire is használjuk a buborékos fóliát?

Most néhány pontban fel fogom sorolni a funkcióit, és a végére hagyom a csattanót. Lássuk a kérdésre a válaszokat...

 

Ha feltesszük a kérdést szinte mindenkinek az jut eszébe, hogy ebbe csomagolják a termékeket. Igen, ha veszünk egy tv-t, hűtőgépet, vagy akár kisebb műszaki cikket biztosak lehetünk benne, hogy a légpárnás fólia jelen lesz a csomagolóanyagok között. Ezt nem is kell tovább taglalni, ez egyértelmű.

 

A nagyobb termékek kapcsán jut eszünkbe a költöztetés. Igen manapság a költöztető cégek, vagy akár magánszemélyek is gyakran alkalmazzák a légpárnás fóliát. A vállalkozások nagy része csak 100m-es kivitelben árulja a légpárnás fóliát, de ez ki tudja hány költöztetésre lenne elegendő. Szerencsére nálunk vásárolható kisebb kiszerelésekben is légpárnás fólia.

 

Pattogatós fólia, pukkantós fólia, buborékfólia, nem is emlékszünk rá, hogy is hívtuk gyerekkorunkban. Mindenesetre jó elfoglaltság volt egy picit pattogtatni. Némi stresszoldó hatása is van, és erről a nagynevű Kelton Research közvélemény kutató cég is publikált pár évvel ezelőtt, aki manapság már napenergival kapcsolatos kérdésekben vesz részt. Ezt a felszültségoldó hatást a távol keleti népek is felfedezték. Mind Japán és Kína kik manapság már nagyhatalmak, egyben a furcsaságok országa is, ezért talán nem meglepő, hogy külön cég gyárt sorozatpukkantós fóliát az efféle boldogságokat kedvelők részére.Légpárnás fólia szigeteléshez

 


A légpárnás fólia még egy érdekes területen
felhasználható, ez pedig az ablakszigetelés. Képzeljük csak el, hogy van egy nyaralónk régi öreg ablakokkal. A hideg nem válogat. Érdemes lehet akár több rétegű fóliával is leszigetelni ablakunkat. Felhelyezése egyszerű, vagy szétoszlatunk egyenletesen vizet (akár permetezővel) az ablakon, és feltapasztjuk, vagy maszkoló szalaggal az ablak szegélyéhez ragasztjuk. A nyár beállta  előtt le kell szedni, mert a tűző nap könnyen ráégeti a légpárnás fóliát az üvegre. Letakarítása szinte lehetetlen, és nyomot hagy a felületen.

 

 

 Légpárnás fólia kínálatunk itt érhető el.

 

 

 

 

Webáruház készítés