Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2017.04.03 14:33

Simítózáras tasak A4

Simítózáras tasak a4

Simítózáras tasak A4

 

Ismét bővült kínálatunk. A nagyméretű simítózáras tasakok egyik új jeles képviselője már vásárolható!

 

 

A simítózáras tasakok szabvány méretei nem mindig azonosak a hagyományos lapméretekkel. Ez abból is eredhet, hogy funkcionalitása a polietilén tasaknak igen nagy körben ismert. Az biztos vannak olyan méretek, melyek mindig is fontosak lesznek az irodai munkáknál.

Az A5-ös méret mellett az A4-es lapok, nyomtatványok a legnépszerűbbek. Ezért ha a simítózáras tasak kapcsán beszélünk standard méretekről akkor az adminisztrációs papírok terén az A4-es simítózáras tasak a befutó.

A simítózáras tasak A4 kivitele a többi tasakhoz hasonlóan 100db/csomagos kivitelben kapható áruházunkban. Mint megszokhatták az ár természetesen nálunk a legalacsonyabb a piacon. A tasak méretei (230x310mm) biztosítják a pontos illeszkedést a papírokhoz, dokumentumokhoz. A jól ismert A4 szabványos papírméret 210x297mm.

simítózáras tasak a4

A simítózáras tasakok kapcsán számos megkeresés érkezett felénk egyedi logozással kapcsolatban. Azt tudni kell legyen A4-es, A5-ös, vagy B4-es, vagy bármilyen más méret a visszazárható tasakok legyártása egyedi árkalkulációt képvisel. A kisebb tasakokat azért javasoljuk 10-20 ezer darabszám legyártásával, mert a klisé, és nyomdai költségek alacsonyabb mennyiség esetében nagyon megnövelik az egységárat.

De mi a helyzet ha a simítózáras tasak A4-es és Ön egyedi grafikát szeretne rá?

Mivel egy nagyméretű tasakról beszélünk, ennek az egységára jóval magasabb mint mondjuk egy 60x80mm-es, vagy 70x100mm-esnél. Így már 3-5 ezer darab logozott visszazárható tasaknál kedvező árat kaphat.

Most már csak azt kell eldöntenie, hogy egyedi, vagy hagyományos kivitelt szeretne, mert a kisiparoseszkoz.hu a megoldást biztosítja. Sokaknak fontos, hogy fel tudják akasztani a tasakokat. A nálunk kapható simítózáras tasakok euro lyukas szabvánnyal vannak legyártva (mint az A4-es is).

 

Simítózáras tasakok

 

 

 

 

Az blog közepén lévő képre kattintva a simítózáras tasak (A4) megvásárolható.

Webáruház készítés