Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2017.09.07 00:24

Buborékos csomagoló fólia

Buborékos csomagoló fólia

Buborékos csomagoló fólia

 

A buborékos csomagoló fóliát bizonyára mindenki ismeri. Ha nem, kicsit segítünk: légpárnás fólia, puki fólia, pattogtatós fólia. Na így már dereng mindenkinek.

Webáruházat üzemeltet? Ne feledkezzen meg a buborékfóliákról!

 

Aki webáruházat tart fent, tisztában van azzal, hogy számos eszközre van szüksége ahhoz, hogy termékei épségben megérkezzenek a megrendelőkhöz. E téren kiemelt figyelmet kapnak a buborékfóliák, ugyanis jelentős mértékben hozzájárulnak a törékenyebb árucikkek védelméhez.

 

A buborékfóliák megakadályozzák, hogy szállítás közben az árucikkek valamilyen felületi sérülést szerezzenek. Mivel szállításkor egyszerűen elkerülhetetlen, hogy a dobozok belsejében akár minimálisan elmozduljanak a termékek, ezért ezen fizikai törvényhez csak alkalmazkodni lehet, így ennek köszönhetően terjedt el a buborékfólia.

 

Mivel a buborékos fóliák elengedhetetlenek, igyekszünk mindig kedvező áron biztosítani ügyfeleink részére a csomagolóanyagokat, így akár az átlagosnál jóval alacsonyabb áron vásárolhatja meg nagy kiszerelésben a buborékfóliákat, melynek köszönhetően igazi előnyökre tehetnek szert vállalkozásával!

 

Buborékos fólia

Ha további információkra lenne szüksége a buborékos fóliákkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

A csomagolóanyagok között talán a legnépszerűbb a csomagoló doboz, és a buborékos fólia. Persze számos kiegészítő létezik (kézi sztreccsfólia, ragasztószalag, tasakok, pántszalagok...), mind más és más csomagolásnál játszik nagy szerepet.

Itt van az ősz és ilyenkor kezd élénkülni a piac. Hónapról hónapra egyre nagyobb a kereslet, és az internetes piac is beindul, míg el nem éri a novemberi hónapot az év. Ekkor éli az e-kereskedelem az igazán fényes napjait. Szinte december 24-ig megállás nélkül dübörög a vásárlók hada a webáruházak kosarában. Igen, de, hogy jön ide a buborékos csomagoló fólia?

Mind a feltörekvő kisválllalkozások, és a nagy webáruházak rengeteg csomagot adnak át a vásárlók részére a futárszolgálatok segítségével.

Ugye mindenki számára fontos, hogy ne sérüljön meg a termék a szállítás során. Erre két lehetőség van:

  • vagy csomagoló dobozt használ a feladó
  • vagy buborékos csomagoló fólia védelmébe burkolva engedi útjára a megrendelést

Nos mindenki maga választja meg a megfelelő csomagolóanyagot. Természetesen befolyásolja a csomag mérete, és a szokások is.

 

Az biztos a legfontosabb az ügyfél elégedettsége, mert abból lehet gyümölcsöző jövőt teremteni.

 

 

Ha csomagoló dobozt szeretnénk vásárolni egyszerű dolgunk van. Tudnunk kell milyen méretűek a tárgyak, vagy termékek és az alapján eldöntjük melyik számunkra a megfelelő. Fontos még a csomagoló doboz teherbírása is, ezt a rétegek száma és erőssége határozza meg. Most, hogy nagy vonalakban szót ejtettünk a csomagoló doboz főbb tudnivalóiról térjünk át a buborékos csomagoló fóliára.

Mindenki ismeri a pattogtatós fóliát, hisz az 1-12 éves kor között felejthetetlen találkozást nyújtott. Na de felnőtt fejjel lássuk ez egy igen okos találmány.

Mi is az a buborékos csomagoló fólia?

Levegő + visszadolgozott műanyag hulladék

Igen a kis buborékokat ezek alkotják 2 vagy 3 rétegben így biztosítva a megfelelő védelmet minden csomagolást követően.

Ez a viszonylag környezettudatos találmány mára már számos kivitelben létezik az igények kielégítése végett. És önnek melyikre van szüksége?

  • Kis buborékos csomagoló fólia 
  • Nagy buborékos csomagoló fólia

Az alábbi linkre kattintva megtalálja a termékeket.

Buborékos csomagoló fólia

 

buborékfólia csomagoláshoz

Raktári tároláshoz is alkalmas a buborékfólia!

 

A buborékfóliát főként a biztonságos termékszállításhoz alkalmazzák a kereskedések, pedig valójában nemcsak ehhez nyújt megoldást, hanem a raktári tároláshoz is!

 

Aki gyakorta megfordul raktárhelyiségben, vagy rendelkezik ilyen ingatlannal, tisztában van azzal, hogy még a legrendezettebb raktárban is előfordulhat kisebb probléma, így megtörténhet, hogy a munkavállalók véletlenül meglöknek egy árucikket, ami leesik a polcról vagy feldől. Ha szerencséje van, a termék megússza szinte karcolás nélkül a balesetet, azonban gyakran keletkezik ilyenkor valami felületi sérülés, így már nem adható el a termék. Az ilyen vagy ehhez hasonló eseteket buborékos fólia alkalmazásával meg lehet előzni, ezért mindenképp érdemes a raktárhelyiségben plusz mennyiséget tartani a csomagolóanyagból annak érdekében, hogy a termékeket be lehessen csomagolni a fóliákkal, melyben aztán szállíthatóak is.

 

Gondoljon a váratlan helyzetekre, vásároljon kínálatunkból buborékfóliát, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha többet szeretne megtudni a csomagolóanyagokról, vagy csak a buborékos fóliák érdeklik, akkor Tudástárunkat böngéssze. Számtalan cikkben, több szemszögből mutatjuk be a termékeket. A csomagolóanyagok világa egyre nagyobb és ebből nem érdemes kimaradni.

 

 

Tudástár

 

 

További cikkek a képre kattintva olvashatóak.

Webáruház készítés