Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2019.05.20 11:49

Mi mindenre jó a sztreccsfólia?

sztreccsfólia

A sztreccsfólia nem más, mint magas nyújthatósággal rendelkező műanyag fólia. Az anyag rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik: nehéz elszakítani, nagy összetartó és tapadási erővel bír.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a sztreccsfólia nélkülözhetetlen a rögzítésben, ugyanis stabilan tartja a kartonokat, ládákat a raklapokon, akár szállítás közben is. Az utóbbi években már a raklapos rögzítésen túl más esetekben is alkalmazzák a sztreccsfóliákat, és egyre inkább jellemző, hogy a felhasználásuknak csak az igények és a fantázia szabhat határt.

 

Akik webshopot üzemeltetnek, sokszor szembesültek vásárlói visszajelzések után azzal, hogy a rendeléseket tartalmazó kartondobozok sérültek a szállítás során. Mivel ez roppant kellemetlen tud lenni, és veszélyezteti a csomag tartalmát is, az érintettek sztreccsfóliával igyekeznek megoldani a problémát, ami kiváló megoldás. Ennek hatására egyre több webáruház használ a küldemények védelmének érdekében sztreccsfóliát, mivel így nem kerülhetnek kellemetlen helyzetekbe a megrendelések állapota miatt.

 

A sztreccsfóliákat raktározáshoz is előszeretettel használják, mert hosszútávon is megfelelő védelmet nyújtanak az árucikkeknek. A fóliák meggátolják a porosodást és azt, hogy nedvesség érje a termékeket a tárolás közben, így azok hosszú évek után is értékesíthetőek maradnak.

 

Sztreccsfóliákat nem csupán kereskedéseknek és webáruházaknak érdemes beszerezniük, hanem magánembereknek is. A költözéstől kezdve a bútorok, holmik tárolásáig sok mindennel kapcsolatban felhasználhatóak ezek a csomagolóanyagok, így az ember a saját tulajdonát is mindig száz százalékos biztonságban tudhatja.

 

A sztreccsfóliák több esetben is nélkülözhetetlenek. Szerezze be Ön is a csomagolóanyagokat kínálatunkból, és használja fel az igényeinek megfelelően! Amennyiben kérdései, vagy egyéb észrevételei lennének a sztreccsfóliákkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

Webáruház készítés