Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2019.07.13 01:36

Csomagolnod kell? Használj bélelt borítékot

Bélelt boríték

Csomagolnod kell? Csináld okosan, használj bélelt borítékot.

 

A postán, a futárszolgálatoknál megszámlálhatatlan csomagküldemény száll kézből kézbe naponta. A kis méretű termékektől kezdve a túlméretes csomagokig minden megtalálható a futószalagokon, köztük a bélelt borítékos küldemények is.

 

Mondhatjuk, hogy webáruházak fénykorukat élik, de nem biztos, hogy igaz az állítás, hisz lehet még van ettől feljebb is tér.

Ami biztos a csomagolóanyag iparágának  egy szegmense már a webáruházak igényeinek kielégítésére fókuszál. Itt a népszerűség vezető pozícióját talán a csomagoló doboz  birtokolja, de a másik két közkedvelt csomagolóanyag a futártasak, és a bélelet boríték, vagy másik néven buborékos boríték. Cikkünk is erre fekteti a hangsúlyt, ezért is a cím: Csomagolnod kell? Használj bélelt borítékot.

A bélelet borítékok 11 féle standard méretben lelhetőek fel a piacon. Ezek a gyártótól függően kapják fantázia nevüket pl. 13/c, C3, W13. Természetesen ezek azonos méretűek, egy két esetben fordul elő pár miliméter eltérés buborékos boríték gyártó és gyártó között. Sokszor kérdezik ügyfeleink -Melyik az A4-es bélelt boríték? G17-es buborékos boríték az.(a linkre kattintva eléri a terméket)

A főcímre visszatérve, az ajánlás helytálló hisz a bélelt borítékok kezelése nagyon egyszerű, gyors, és biztonságos védelmet nyújt a csomagküldéstől a kézbesítésig a becsomagolt tárgynak.

Miért használj bélelt borítékot, mint más egyéb csomagolóanyagot? Ha terméked sérülékeny, de nem törékeny akkor felesleges 4x, 5x annyi pénzért venned csomagoló dobozt. A futártasak kedvezőbb árban mozog, de csak felületi védelmet nyújt. Légpárnás fóliába csomagolni a kis méretű tárgyakat időigényes, és kevésbé esztétikus. Akkor mi maradt? A bélelt boríték.               Felülete címkézhető, írható, jól lezárható, és ami fontos roncsolás mentesen nem nyitható ki. Nem hiába csomagol bélelt borítékba rengeteg webáruház, ez már hosszú évek óta bejáratott csomagolási módszer, ami költséghatékonyn, és biztonságos. Aki eddig nem használt buborékos borítékot az most kipróbálhatja. 

A bélelt borítékok teljes méret kínálatát raktárkészletünkről eléri itt.

Felmerülő kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén. 

Mi borítékoljuk, hogy bélelt borítékok célba érnek mindig :)

Webáruház készítés