Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2018.10.22 01:04

Mi mindenre jó a sztreccsfólia?

sztreccsfólia

Mi mindenre jó a sztreccsfólia? Merül fel a kérdés. Lássuk hát...

 

A sztreccsfóliákat általában a raklapos szállítmányozás kapcsán szokták emlegetni a szakemberek, pedig valójában nemcsak erre alkalmasak a speciális csomagolóanyagok, ugyanis kedvező tulajdonságaiknak köszönhetően számtalan területen, különböző funkciókat képesek ellátni.

 

A sztreccsfóliákat manapság gyakorta használják csomagküldéshez is, mivel egyes vállalkozások speciális, ízlésesen kialakított kartondobozokat használnak fel a termékek csomagolásához, hogy azokat még pluszban szeretnék védeni a szennyeződésektől. Ebben tökéletes megoldást nyújtanak a sztreccsfóliák, ugyanis anyagtulajdonságuk lehetővé teszi, hogy ne koszolódjon a kartondoboz, így a megrendelt áruk pontosan úgy érkezhetnek meg a vásárlókhoz, ahogyan azt a kereskedelmi vállalkozás útjára indította.

 

A sztreccsfólia természetesen nemcsak kívül, de a csomagoláson belül is kiválóan hasznosítható. Ha például több termék kerül a csomagba, a fóliákkal össze lehet húzni a különböző portékákat, annak érdekében, hogy ne mozogjanak a dobozon belül szállítás során, így semmilyen sérülés nem érheti a termékeket. További nagy előnye, hogyha nem áttetsző, hanem például fehér vagy kék fóliával húzza be a küldeményt, rejtve marad a kíváncsi szemek elől, hogy mi lapul a csomagban, így még a diszkrét postázás is megvalósítható bizonyos típusú sztreccsfóliával.  

 

Végül, de nem utolsó sorban a sztreccsfóliák nemcsak termékszállítás esetében bizonyulnak ideális választásnak, hanem az áruvédelem szempontjából is. Bizonyos portékák esetében a kereskedőknek kiemelt figyelmet kell fordítani az áru hibátlan minőségének megőrzésére az üzlethelyiségekben is, ehhez pedig kiváló választásnak bizonyulnak a praktikus csomagolóanyagok. Pár réteg sztreccsfóliával tökéletesen megőrizhető a termék gyári állapota, így a vevők sérülésmentes árut vehetnek át.

sztreccsfólia

Vásároljon Ön is sztreccsfóliát kínálatunkból, és ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

iparosinfo@gmail.com

+36 70 367 6989 

Webáruház készítés