Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2019.01.27 22:37

Buborékos borítékok apró, törékeny tárgyak csomagolásához

buborékos boríték

Buborékos borítékok apró, törékeny tárgyak csomagolásához

Aki webáruházat működtet, annak szembesülnie kell a csomagolástechnika nehézségeivel. Ez igaz akkor is, ha nagyok a termékek, de akkor is, ha nagyon aprók.

 

 

A csomagoláskor minden esetben törekedni kell arra, hogy a termék ne sérülhessen, védve legyen nyomódástól, töréstől, illetve bárminemű sérüléstől. Sokan azt hinnék, hogy a kicsi, apróbb tárgyakat könnyű megvédeni, de ez koránt sincs így, ha nem a megfelelő eszközöket használjuk, például a légpárnás borítékokat.

A buborékos borítékok a legjobb csomagolóanyagok a kisebb tárgyakhoz. Kellő védelmet nyújtanak törés, nyomódás, esés és mindenféle sérülés ellen. Könnyen használhatóak, nincs szükség hozzájuk pluszban tömítőanyagra, mint a merev kartondobozok esetében. Ha az Ön cégénél előfordul, hogy apróbb dolgokat kell csomagolni, bizonyára tapasztalta már azt a hátrányt is, hogy ezek könnyebben elvesznek még a legmegbízhatóbb futárszolgálatnál is. A buborékos borítékokkal ezen túl emiatt sem kell aggódnia! Nem foglalnak sok helyet a futárok autójában, ám ahhoz pont elegendő nagyságúak, hogy ne tudjanak véletlenül elveszni, vagy észrevétlenül a sarokban maradni.

A légpárnás borítékokat ajánljuk mindenféle alkatrész, pici játék, ékszer, dísztárgy csomagolásához. Nem szükséges még a legapróbb tárgyakhoz sem tömítőanyag, a borítékban lévő légbuborékok miatt az áru nem fog tudni mozogni szállítás közben. Külön érdemes kiemelni, hogy a címzés nagyon könnyen feltüntethető rajuk, egyszerű tollal is, de a jól láthatóság érdekében érdemes vastagabb filcet használni, így nem kell külön nyomtatni és bajlódni a dobozra való ragasztással sem.

Szeretne többet tudni termékeinkről? Buborékos borítékokra lenne szüksége?

Jó helyen jár!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és vásároljon webáruháza részére még ma csomagolóanyagot! Nálunk mindenféle áru csomagolásához megtalálja a megfelelő terméket, ezt széles választékunk garantálja, kedvező árainkkal pedig igyekszünk termékeinket mindenki számára elérhetővé tenni.

Webáruház készítés