Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2017.03.16 23:48

Megérkezett a háromrétegű nagy buborékos fólia!

3 rétegű nagy buborékos fólia

3 rétegű nagy buborékos fólia tekercsek

Ismét bővült palettánk! Már vásárolhat három rétegű nagy buborékos fóliát is. Ezt a terméket több mindenre tudja használni mint hinné.

 

 

Tudástárunkban számtalan termékünket mutattuk be ez idáig, és a légpárnás fólia is igen nagy szerepet kapott. Írtunk már a 2 rétegű légpárnás fóliáról, és a nagy buborékos úgy szintén 2 rétegűről.

Legújabb termékünk a 3 rétegű nagy buborékos fólia. Aki jártas a csomagolóanyagok terén az talán már találkozott is vele élete folyamán. Széles körben való alkalmazhatóságát több ízben tulajdonságainak köszönheti.

  • Vastagság 120 mikron
  • buborékok mérete nagy 30-32mm
  • rétegek száma 3

További fontos jellemzői közé sorolhatjuk, hogy átlátszó. vízálló, párazáró. Ezek tudatában lássuk, hol és mire érdemes használni. Alapvető felhasználója a csomagolóipar. Mivel egy vastag légpárnás fóliáról beszélünk szigetelő képessége igen jelentős. A manapság jól ismert idézőjeles szakirodalmak, és internetes cikkek az ablakok szigetelését emeli ki a buborékos fóliával kapcsolatban. 

Ez a történet talán most télen lesz majd felívelő ágban. Ami viszont még csak gyufásskatulya lakója a buborékos fólia kapcsán az a padlófűtés alá bevetett verzió. Itt a történet úgy bukik el, hogy az emberek nagy része csak a hagyományos légpárnás fóliát ismeri, és a nagy buborékos fóliát nem. Az egyszerű hétköznapokban ismert fólia 40-60 mikron vastag, míg a 3 rétegű nagy buborékos fólia 120 mikron. Ezért ezt az erős vastag anyagot hőtükör fóliával kombinálva tökéletes szigetelőanyagnak mondhatjuk.

Összegezve új utat nyitott a buborékos fóliák világában ez az anyag. Ezt az embereknek meg kell ismerniük és a bizalom, és a népszerűség ez után következhet.

3 rétegű nagy buborékos fólia

 

Áruházunkban ezt a terméket különböző tekercs méretekben vásárolhatja. Az igények, és célok eltérőek az alapanyaggal kapcsolatban mindenkinél, ezért biztosítunk több verziót. A három rétegű nagy buborékos fólia szélessége minden esetben 120cm, csak a tekercsek hossza változik.

 

Kínálatunkat a képre kattintva meg tuja nézni.

Webáruház készítés