Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2017.11.15 06:04

Simítózáras tasakok nagykereskedelmi áron mindenki részére

Simítózáras tasak nagyker áron

Simítózáras tasak nagyker áron

 

Mára elmondható, hogy mindenki ismeri a simítózáras tasakokat, és majdnem mindenkinek szüksége is van rá. Egy dolog biztos nem mindegy milyen áron jutunk hozzá.

 

Aki nem ismeri a piaci árakat, elég könnyen beleszaladhat egy komoly kiadásba. Van olyan webáruház ahol 2,5-szer, nem viccelek 2,5 többe kerül egy csomag simítózáras tasak, mint a kisiparoseszkoz.hu-n.

Ez, hogy lehetséges? Igen, jó pár vásárlónk meglepődött már.

Kedvenc esetünk amikor egy középvállalkozás hívott minket vissza a kiadott árajánlatunkat követően. A hölgy megkérdezte:

- Akkor ez az ár nettó, és még rájön az ÁFA?

- Nem, ahogy korábbi levelében kérte ez már a bruttó ár.

- Tényleg, csak nem értettem, mert ahonnan eddig vásároltuk ott a nettó ár magasabb volt mint az Önök bruttó ára.

Ha jól megfigyeljük akár az internetet, akár a boltokat rengetegen árulnak simítózáras tasakot. A webes boltok úgy épülnek fel jó esetben, hogy van 1 vezértermékük és az mellett árulnak ahhoz a termékhez illő dolgokat. Ez azt eredményezi, hogy 1 termék, vagy termékcsoport jó áron van, a többi pedig továbbértékesített, több kereskedőn átfutott rossz áron. A másik típusú webes bolt, a mindent árulok, és akkor lesz hasznom.

Akkor most már tudjuk, hogy az előző vásárlónk miért csodálkozott a simítózáras tasak ára hallatán. Mi kizárólag gyártókkal tartjuk a kapcsolatot, és a gyártás mellett, külföldi kapcsolataink is vannak.

Számtalan fogászati cég, műhelyek, és gyárak döntöttek mellettünk, és simítózáras tasakjaink mellett.

Mivel több néven is ismert ez a termék ( önzáró tasak, visszazárható tasak, zippes tasak, gyoszáras tasak ) ezért nem mindenki találja meg a megfelelő beszerzési forrást, mert a Google figyeli a releváns találatokat. De nekünk az a fontos, hogy Ön az árakat figyelje!

Ha simítózáras tasakot szeretne vásárolni, akkor vegye nagyker áron, vegye olcsóbban mint az aki kevésbé figyel a részletekre.

Ízelítőként:

Simítózáras tasak 40x60mm       bruttó 150 Ft/csomag

 

Ha  a 40x60 mm-es tasakra, vagy bármelyik másik tasakunkra nagyobb mennyiségben lenne szüksége kérjen egyedi árat emailben: iparosinfo@gmail.com

 

 

Termékeinket a linkre kattintva elérheti.

 

Simítózáras tasakok nagyker áron

Webáruház készítés