Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2019.06.18 14:50

Csomagolja a törékeny holmit légpárnás fóliába!

Légpárnás fólia

Csomagolja a törékeny holmit légpárnás fóliába!

A légpárnás fóliát mindenki ismeri, ha máshonnan nem, hát régről, amikor gyermekként a nyomkodásra kipukkanó légpárnák hangjával szórakoztatta magát és a barátait. A légpárnás fólia még mindig létezik, és továbbra is a fontos szerepet tölt be a hétköznapokban: sokan használják, elsősorban csomagolásra.

 

 

A kis légpárnás buborékokkal telehintett fólia nemcsak szórakozásra jó; eredeti funkciója szerint kényes, törékeny dolgok csomagolására szánták. Nagy hasznát lehet venni, különösen akkor, ha kisebb-nagyobb dolgokat kell szállítani valahová. A törékeny dolgoknak szüksége van valamilyen külső védelemre, hogy ne sérüljenek meg. A legegyszerűbb az, ha valamibe beburkoljuk őket, ami védi a tárgyakat a rázkódás, ütődés okozta sérülésektől.

 

A légpárnás fólia tökéletesen alkalmas eszköz erre a célra. Egyaránt felhasználható a mindennapokban, otthon, háztartásban vagy a munkában, irodában, személyes célokra és a kijelölt feladatok precíz kivitelezésére. Raktárakban, termékek csomagolásához, költöztetéshez is kiváló választás a légpárnás fólia.

 

A használata egyszerű, nem igényel semmilyen eszközt, talán csak ollót, amivel könnyen méretre lehet vágni annak megfelelően, hogy éppen mekkora darabra van belőle szükség. Ragasztószalaggal, vagy madzaggal pedig rögzíteni lehet a becsomagolt tárgy körül, hogy ne mozduljon el, ne essen le róla.

 

Forduljon bizalommal webáruházunkhoz, amennyiben első osztályú légpárnás fóliára van szüksége! Kedvező árat és előnyös szállítási szolgáltatásokat biztosítunk minden ügyfelünknek, aki megtisztel minket azzal, hogy az általunk forgalmazott termékeket választja. Többféle méretben is forgalmazunk légpárnás fóliát, amit akár nagyobb mennyiségben is megrendelhet, de nem akadály az sem, ha csak kevesebbre van szüksége belőle. A tekercsek szélessége és hosszúsága különböző.

 

A honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén tud kapcsolatba lépni velünk, ha szüksége van tanácsra, illetve kérdéseket szeretne feltenni a termékeinkről, szolgáltatásainkról!

Webáruház készítés