Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2018.10.22 00:25

Tudnivalók a biztonsági borítékokról

biztonsági boríték

Ahhoz, hogy bármilyen levélküldemény biztonságosan eljuthasson a címzetthez, a csomagolás, vagyis a boríték kiválasztását nem lehet a véletlenre bízni. Mivel ezzel tisztában vannak azok a vállalkozások, amelyek postai úton is lehetőséget biztosítanak a vevőknek a megvásárolt áru átvételéhez, kiemelt figyelmet fordítanak a csomagolás kiválasztására.

 

A biztonsági borítékok, ahogy a nevükből kikövetkeztethető, rendkívül fontos szerepet töltenek be a levélküldemény megfelelő állapotának megőrzése szempontjából. Ezek a csomagolások speciális alapanyagokból kerülnek legyártásra, továbbá olyan kialakítással rendelkeznek, ami a borítékok ellenállóképességét segíti elő. Ez azt jelenti, hogy ezeket a biztonsági borítékokat nem lehet egyszerűen széttépni, így például az ilyen típusú csomagolással nem fordulhat elő, hogy szállítás közben kiszakadna, és emiatt sérülne a benne szállított, megvásárolt áru. Ez a biztonsági funkció nemcsak a vevők érdekeit szolgálja, hanem a küldeményt feladó vállalkozásét is, hiszen egy ily módon sérült árut pótolniuk kell saját költségen, vagyis a biztonsági borítékok az anyagi veszteségtől is megóvják a cégeket.

 

A biztonsági tasakok többféle típusban állnak a vállalkozások rendelkezésére, így mindegyik cég a termékeihez és az igényeikhez igazítva választhatja ki az ideális csomagolást. Léteznek már olyan korszerű, úgynevezett intelligens biztonsági borítékok, amelyek még teljeskörűbb védelmet nyújtanak csomagszállításkor. Többek között biztonsági számsorral és vonalkóddal vannak ellátva, vízállók és nem utolsó sorban a záróragasztás mentén biztonsági szál található, ami jelét adja annak, ha illetéktelen felnyitási próba történne. Az ilyen típusú biztonsági tasakot erősen ajánlott nagy értékű levélküldemény esetén felhasználni.


Gondoskodjon a megbízható szállításról, szerezze be kínálatunkból az igényeinek megfelelő biztonsági borítékokat! Ha a beszerzés előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

A kis méretű csomagok szállításánál a másik népszerű termék a buborékos boríték, avagy sokak által buborékos tasakként említett csomagolóanyag. Ez is rendkívül praktikus termék.

1. Biztonságos

2. Írható a felülete

3. Illetéktelen felnyitásnak látható jele van

4. Olcsó

A buborékos tasakok alacsony áron beszerezhetőek, és 10 féle méretben érhetőek el. A döntés már csak az Ön kezében van mely termékcsaládot érzi magához közelebbnek?

A biztonsági tasakokat, vagy a buborékos borítékokat.

A buborékos borítékok a képre kattintva elérhetőek.

buborékos boríték

Ha kérdése merülne fel a biztonsági tasakok, vagy borítékok kapcsán elérhetőségeinken keresztül segítünk Önnek.

Webáruház készítés