Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2019.11.03 22:33

Postai csomagoló dobozok 13 méretben

Postai csomagoló doboz

Postai csomagoló dobozok

Csomagolnod kell? Keresed a megfelelő dobozt? Itt biztosan megtalálod. Legyen szó csomagküldésről, ipari csomagolásról, vagy akár költözésről?

 

 

Mielőtt belekezdenél a nagy csomagoló doboz vásárlásba, egy két dolgot vegyél figyelembe a vétel előtt. A következő szempontokat vedd alapul:

  • mennyire törékeny a tárgyad?
  • hova küldöd? Belföldi, európai, vagy nemzetközi lesz a csomagod?
  • kell használnod térkitöltő anyagot a csomagoló dobozodba?
  • ha nehéz a terméked használj 5 rétegű papírdobozt!
  • rendszeresen adsz fel csomagot? Akkor lehet érdemes egyedi csomagoló doboz kiviteleztetésében gondolkoznod.

Fontos átrágni ezeket a szempontokat, mert attól rosszabb nincs mint szenvedni a csomagolással, vagy törött terméket vesz kézhez az ügyfelünk. Kerüljük el ezeket. A postai csomagoló dobozoknál érdemes a küldeményeket előcsomagolni légpárnás fóliával. Ha dobozunkban csomagolásnál légüres tért látunk akkor minden esetben alkalmazzunk térkitöltő habot. Ne rázkódjon, lötyögjön a csomagoló dobozban a küldemény.

Még egy fontos dolog. Ha nehéz a termékünk, akkor muszáj 5 rétegű csomagoló dobozt alkalmazni, mert a 3 rétegű szerkezetéből adódóan kevésbé fogja tartósan bírni a szállítmány súlyát.

 

Postai csomagfeladásnál, webáruházas csomagküldésnél szabályos méretű termékeknél jól bevált eszköz a csomagoló doboz. Ugyanakkor ne feledkezzen meg senki a megfelelő minőségű ragasztószalag kiválasztásáról sem, illetve annak helyes használatáról. A ragasztószalagot a postai csomagolódoboz lezárásakor a behajtott fülek mentén (a belső illeszkedő részen) végig ragasszuk le, és ha szükséges (főleg nagyobb súlynál) végezzünk az oldal élek mentén is ragasztást.

Ha kérdése merülne fel keressen minket bizalommal. Postai csomagoló doboz kínálatunkat a linkre kattintva éri el.Postai csomagoló doboz

Webáruház készítés