Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2018.12.16 23:44

Milyen előnyökkel bír a buborékos boríték?

buborékos boríték

Buborékos boríték

Manapság, ha egy kis- vagy nagykereskedés szeretné eljuttatni termékeit megrendelőinek, számtalan lehetőség áll rendelkezésre a csomagolást illetően, még a legapróbb portékák esetében is.

Ezekhez a korábbi években mindig egyszerű borítékot használtak a cégek, azonban pár éve egyre nagyobb teret kaptak a buborékos borítékok, nem véletlenül, ugyanis sokkal több előnnyel rendelkeznek, mint a hagyományos típusaik.

 

A buborékos borítékok csak kívülről hasonlítanak hagyományos típusaikra, ám, ha az ügyfél szemügyre veszi a termékek belsejét, máris szemmel látható a különbség. Innen kapta a boríték a nevét is, hiszen a belsejében buborékos fólia bélés található, ez a bélés teszi lehetővé a küldemény biztonságos szállítását. Kiválóan véd a szállítás során a borítékra ható erőhatásokkal szemben, például felveszi a harcot az ütődéssel, sőt, a belső légpárna megbízhatóan áll ellen az átázásnak is, ha esetleg eső érné a csomagot.

 

A buborékos borítékok a termékek széles skálájának nyújtanak biztonságos csomagolást. Többek között CD-DVD-k, ékszerek, magazinok és könyvek, irodaszerek, fontos dokumentumok, fényképek, gyógyszerek, gyógyászati eszközök, műszaki és kozmetikai termékek, ruhák küldésére szolgálnak. Az sem ritka, hogy bizonyos ideig tároláshoz is alkalmazzák a buborékos borítékokat a kereskedésekben, vállalkozásokban. Rendkívül egyszerű és gazdaságos megoldást kínálnak a kellékek, melyek különböző méretekben állnak rendelkezésre, így a kereskedők a termékeik méreteinek megfelelően szerezhetik be a borítékokat. Mivel a buborékos borítékok kis súllyal rendelkeznek, a feladási költség sem terheli meg az adott vállalkozást.


Amennyiben Önnek is szüksége van buborékos borítékra, nézzen körül nálunk, és szerezze be kínálatunkból a kívánt mennyiséget! Ha a vásárlás előtt további információkat szeretne megtudni termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Szakértő kollégáinktól minden kérdésére választ kaphat!

Webáruház készítés