Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2017.03.20 10:51

Légpárnás fólia tasak gyártót keres?

Légpárnás fólia tasak gyártó

Átlátszó légpárnás fólia tasakok gyártása

 

 

Ha termeléssel, gyártással foglakozik és biztos partnerét keresi csomagolóanyag problémájára, a megoldás a kisiparoseszkoz.hu.

 

 

Bizonyos termelői iparágaknál a megfelelő csomagolóanyag beszerzése rendkívül fontos szerepet játszik az egész vállalkozás életében. Ezt a kérdést csomagolás optimalizálás nézőpontjából kell megközelíteni.

Mi a különbség ha valaki légpárnás fóliát, vagy légpárnás fólia tasakot használ?

Alapanyagában ugyan arról beszélünk, mert a légpárnás fólia tasak anyaga maga a légbuborékos fólia. Egy példával megmutatjuk miért érdemes az átlátszó tasak mellett dönteni.

A becsomagolandó termék legyen A/3 méretű. A légpárnás fólia esetében a csomagolás során felhasznált fólia kb. 0,5 m2. Ennek beszertzési ára 44Ft. Leragasztásához felhasznált  ragasztószalag hossza kb. 50cm. A beszerzési ára közepes minőségnél 3 Ft. A becsomagolásra szánt idő a vágással együtt 1 perc. Ami 900 Ft-os órabérnél további 15 Ft-ot jelent. Ez összesen 62 Ft minden egyes terméknél. A folyamatos termelés mellett ez egy manuális módszer, melyet egy félautomata gyártási eljárással fel lehet gyorsítani. Most nézzük meg a költséghatékonyabb eljárást, amikor kész méretre gyártott légpárnás tasakokkal dolgozok az üzem. A ragasztható zárófüllel ellátott tasak alapára 54 Ft. A munkabérre számolható 8-10 másodperc kb. 3 Ft. Tehát alapáron is spórolni tud az Ön cége 5 Ft-ot minden egyes légpárnás tasaknál. Termelésben, gyártásban havi szinten több száz, vagy akár több ezer darabról beszélünk, és itt jelentős 20-30% kedvezményt nyújt minden ügyfele részére a kisiparoseszkoz.hu.

Légpárnás tasakok egyedi méretreA légpárnás fólia tasak használatával nem csak a termelést tudja gyorsítani, hanem egységes kultúrált megjelenést is tud mutatni. Az átlátszó légpárnás fólia tasakot bő anyagválaszték mellett már kis mennyiségtől is gyártjuk.

 

Kínálatunkat itt nézheti meg:

 

Webáruház készítés