Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2021.11.21 17:57

Csomagoló dobozok áruháza

csomagoló doboz áruház

Csomagot kell feladnod? Vagy most keresed partnered a csomagolóanyag piacon? A lényeg csomagoló dobozt szeretnél. Mi segítünk.

Legyen ruhanemű, porcelán, világítástechnikai alkatrész, játék vagy bármi egyéb amit szeretnél megrendelődnek eljuttatni. Ha csomagoló dobozt keresel csomagküldéshez, akkor válassz kínálatunkból. Csomagoló dobozokat a kisiparoseszkoz.hu több éve biztosít  állandó webáruházas partnerei részére. 16 féle különbőző méretben készletről elérhetőek termékeink.

Csomagoló doboz méretválasztási segédlet:

A megfelelő csomagküldő doboz kiválasztása nem egyszerű feladat. Az elsődleges feladat a helyes méret megválasztása. Több szempontból is oda kell figyelni erre a részletre.

Ha jól passzol a csomagoló doboz mérete a termékhez akkor kevésbé fog lötyögni a dobozon belül a termék, és ezért kisebb a valószínűsége a sérülésnek. A felesleges teret térkitöltő anyagokkal tudjuk feltölteni. Minél inkább illeszkedik a becsomagolandó termék a csomagoló dobozhoz annál kevésbé kell alkalmaznunk térkitöltőket, így pénzt spórolhatunk meg. Szállítás során párás hideg, párás közegben könnyebben rogy meg a papír ezért is fontos a teljes mértékben kitöltött doboz.

Másik fontos pillére a csomagoló doboz választásnak a terhelhetőség figyelembe vétele. Ezt 2 szemszögből kell néznünk, az előbb említetttérkitöltés, illetve az anyag minősége. Ha nehéz terméket szeretnénk csomagolni, akkor a csomagoló doboz legyen 5 rétegű.

Mint tudjuk a dobozoknak 3 külön paramétere van.

Webáruházunkban minden esetben így vannak megadva a méretek:

1. Hosszúság

2. Szélesség

3. Magasság

 

Példa:

400x300x200mm-es csomagoló doboz esetében

400 x 300 x 200 mm

hosszú  x  széles  x  magas

Még egy fontos dolog. Sokan nem tudják, vagy nem is gondolnak egy aprócska kis részletre, hogy mire vonatkoznak a paraméterek. A megadott doboz méretek minden esetben a csomagoló doboz belméretét mutatják!

Ha ezekre az apró, ám de fontos részletekre odafigyelünk a csomagküldő doboz vásárlásának esetében, akkor nem fog minket meglepetés érni.

Csomagoló doboz áruházunkat a képre kattintva eléri. csomagoló doboz áruház

Webáruház készítés