Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2018.12.13 22:16

Költséghatékony csomagolás, biztonságos szállítás raklap fóliával!

Raklap fólia

A raklapok ma már a magánlakások, kávézók és kerthelyiségek újrahasznosított berendezési elemei között is megtalálhatóak. Előszeretettel használják őket arra is, hogy bútorok, díszek, használati tárgyak készüljenek belőlük, amik aztán kreatív, stílusos formában épülnek be az új környezetükbe.

Azonban a raklapok eredetileg mégiscsak szállításra vannak kitalálva; a segítségükkel a különféle méretű termékeket lehet szállítani egyik helyről a másikra. A biztonságos szállításhoz természetesen önmagában a raklap nem elég. A raklap képezi az alapot, a megfelelő kiegészítőkkel pedig rögzíteni kell rá a termékeket. Ma az egyik legelterjedtebb ilyen csomagolóeszköz nem más, mint a raklap fólia.

 

A raklap fólia egy nagyméretű csomagban kapható csomagolóanyag, több méternyi fólia, feltekert állapotban rendelhető és használható fel a raktárakban csomagoláshoz. Kiszerelési egysége 6 db/doboz, de darabra is vásárolható. A raklap fóliát lehet kézzel és gépi segítséggel is rögzíteni. A raklapra helyezett termékeket a szükséges vastagságban és a megfelelő nagyságú felületen kell bevonni a raklap fóliával. A még stabilabb tartásért és  a még biztonságosabb szállításért ajánlott a fóliázást pántolással is kiegészíteni.

 

A raklap fólia használatának köszönhetően a termék védve van nem csupán az igénybevétel, az ütések, karcolások ellen, de az időjárás káros hatásainak sincsen kitéve. A raklap fólia ezen kívül arra is tökéletes eszköz, hogy csökkentse a költségeket. Gondoljon bele: ha nem védi az árut, sokkal nagyobb az esélye annak, hogy az leesik, megsérül, selejtes, szépséghibás lesz, így azt nem lehet eladni, vagy pedig csökkent értékűvé válik.

 

Más módon is minimalizálhatja költségeit, mégpedig úgy, hogy odafigyel, hogyan alkalmazza a sztreccsfóliát. Csak annyit használjon fel, amennyi a biztonságos fóliázáshoz feltétlen szükséges! Ezt kézi fóliázással nehezebb kiszámítani, így érdemes gépi fóliázásra váltani. Válasszon mindig igényeinek megfelelően sztreccsfóliát. A legnépszerűbb raklap fóliák: a 17, 20, 23, 30 mikronos anyag

 

Ha raklap fóliák iránt érdeklődik, keressen meg minket bizalommal elérhetőségeinken, és ismerje meg termékeinket!

Webáruház készítés