Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2017.01.31 11:22

Nagy buborékos fólia ablakra, és amit még tudni érdemes

Nagy buborékos légpárnás fólia

 

Nem ismerjük, pedig a nagy buborékos fólia még szigeteléshez is jó

Ha csomagolóanyagok kapcsán megemlítjük a légpárnás fóliát akkor mindenkinek a normál kis buborékos fólia jut eszébe. De miért is jutna más? Miért hívná bárki is kis buborékos fóliának, hisz ezen kívül létezik más fajta?

 

Igen. Ebben a cikkben a nagy buborékos légpárnás fólia kerül kivesézésre.

Alapvető különbség a két fólia között a buborékok mérete. A nagy buborékos fólia esetében a légpárnák 10-szer akkora méretű mint a közismert kis buborékosnál. Vastagságát tekintve is erősebb anyagról beszélhetünk, mert gyártástól függően 30-80 mikron különbség is lehet az anyagok között (persze befolyásolja a kész produktum rétegszáma is).

E tudnivalók ismeretében terjedt el a felmerülő igények kapcsán a nagy buborékos légpárnás fólia alkalmazása az üveg, és fólia felületek szigetelésénél.Nagy buborékos légpárnás fólia

A fóliasátrak téli szigeteléséhez leginkább érdemes ezt a terméket alkalmazni, ugyanis egy erős, vastagabb anyagról beszélünk ami megfelelő hőtartást biztosít. Fóliasátrak esetében akár 4ºC fokot is tudunk javítani a levegő hőmérsékletén ami egyes növényeknél a fagykár elkerüléséhez szükséges lehet.

Üvegházak esetében ez 4-5ºC fok. Felhelyezését kívülről illetve belülről is végezhetjük akár. Ragasztáshoz extra erős ragasztószalagot szoktunk ajánlani ( Vibac solvent ragasztószalag).

Ha már üvegfelület szigeteléséről beszélünk akkor szóba jöhet otthonunk, vagy akár nyaralónk ablakainak szigetelése. Ezt a módszert alkalmazhatjuk itt is, amivel mindenképp jól járunk, hisz egy költséghatékony védekezési módszer a hideggel szemben. Webáruházunkban számos céggel szemben a nagy buborékos légpárnás fólia 10, 20, 30 és 50m-es kivitelben is vásárolható.

Fontos tudnivaló még, hogy sok helyen a 80 mikronos változatát árulják 250-300 Ft-os nm2  áron. Nálunk a 100 mikron vastag fólia akár bruttó 197 Ft/nmáron elérhető bárki számára.

A nagy buborékos fóliák között érdemes a 3 rétegű verziót választani, mert sokkal erősebb a tartása az anyagnak mint a 2 rétegűnek. Ezek a fóliák már UV stabilizált verzióban is elérhetőek akár folyóméterre is. A 3 rétegű nagy buborékos fóliákról itt tudhat meg többet.

 

Termékeinket a képre kattintva érheti el.

Webáruház készítés