Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2017.06.04 00:20

Újdonságok webáruházunkban: színes kézi sztreccsfóliák

Színes kézi sztreccsfólia

Kézi sztreccsfóliák újra gondolva

Mivel itt a nyár, gondoltuk mi is beújítunk valami igazán forróval. Színes sztreccsfólia, Ön ismeri, egyáltalán hallott már ilyenről. Miért jó? Olvassa el az alábbi sorokat és már is tájékozottabb lesz a témakörben.

 

 

A sztreccsfóliák mindenki számára ismertek. Ki raklapfólia néven ki pedig nyújtható fólia néven gondol e termékre.

A legismertebb sztreccsfólia a fekete és az átlátszó. Miért?

Technológiailag, és anyagköltség szempontjából mindenképpen az átlátszó fóliák gyártása a legolcsóbb. Az emberek nem szeretnek nagyobb összeget kiadni csomagolóanyagra, mert úgy is a kukába vész. A fekete fóliáknál már más a helyzet gyártási szemszögből. Ezt a színt valahogy ki kell alakítani. Ugye ez további minimális költségbe kerül, de a végső árat a piac alakítja. Mindig a kereslet fogja meghatározni az árak alakulását, de pár száz forintnál nem magasabb a fekete sztreccsfólia ára az átlátszóval szemben.

De mi a helyzet a kék, és a fehér sztreccsfóliával? Igen már ilyen színben is létezik.

Az ára magasabb a hagyományos kézi sztreccsfóliák árától, de vásárlása jó döntés. Mivel valószínűleg Ön sem látott még ilyen színű csomagoló fóliákat, akár fel is merülhet a kérdés: miért jobb ez mint a népszerű átlátszó, vagy a fekete sztreccsfólia?

 

Két szempont:

- biztonság

- egyediség

 

Ha megnézzük a szerepét biztonsági szempontból egy gyors és egyszerű dologra vetődik fény. Bármely csomag, legyen az kisebb, nagyobb méretű, vagy esetleg raklapos tétel hagyományos színű fóliával való csomagolás esetében nem tudunk megbizonyosodni arról hogy 3 személy esetleg nem dézsmált egy picit az árunkból. Hisz ahogy Ön is ismeri az átlátszó, vagy fekete fóliát, úgy más is. Ebből fakadóan az áru átcsomagolása nem jelent számára problémát. De mit csinál ha az áru kék színű fóliával van becsomagolva? Elég érdekesen festene egy kék fekete, vagy kék átlátszó sztreccsfólia kombináció. Kevésbé bátorkodnának a rosszakarók a nem korrekt dolgok cselekedetére.

 

Egyediség. Mit is rejt ez magába?

Megkülönböztetett megjelenést. A színes sztreccsfólia kihúzza a sablonos egyhangú csomagok közül akár az Ön cége csomagjait. Megrendelői más szemmel fognak tekinteni az Ön cégére.

Egyedi, mutatós. És kiemelt figyelmet kap akarva, akaratlanul a szállítandó csomagunk. Csak nézzünk egy hétköznapi példát: 10 barna hajú hölgy között bárki kiszúrja az 1 szőkét.

 

 

Kézi sztreccsfólia

Csomagoljon másképp mint mások, és tűnjön ki a tömegből!

                

Webáruház készítés