Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2019.05.15 02:25

Csúszózáras tasak: repülőre is jó

Csúszózáras tasak

Használj Te is csúszózáras tasakot repülőre. Standard méretek kis kiszerelésben, akár gyors házhozszállítással is elérhetőek.

 

Bátran mondhatjuk, hogy a simítózáras tasakokat mindenki ismeri. Na de a csúszózáras tasakot?

Egy repülőgépes utazásnál mind a kettőt tudjuk jól alkalmazni, de a csúszózáras tasakok sokkal praktikusabbak a hagyományos simítózáras zacskóktól.

Egyszerűbb a kezelhetősége, és erősebb az anyaga is, ez a legjobb választás. Jómagam, és a környezetembe élők egy része még a konyhában is remek társra lelt. Csak egy gyors mozdulat és már nyitva a tasak, és a zárás sem bonyolult.

A táblázatban megtalálod az összes méretet, rákattintva be is tudod rakni a kosárba. Nagyon jól vannak a tasakok a szabvány papírméretekhez igazítva, ezért könnyedén bele lehet rakni a papírokat, dokumentumokat. A csúszózáras tasakokat néhányan repülőgépes tasaknak is nevezik, nem hiába.

 

Csúszózáras tasak méret Szabvány méret Nyitási oldal Bruttó ár/db
170x120mm A6-os hosszabbik oldal 30-
160x220mm A5-ös rövidebb oldal 35-
250x180mm A5-ös hosszabb oldal 36-
225x310mm A4-es rövidebb oldal 45-
350x280mm C4-es hosszabb oldal 55-

 

További 2 méretben kapható még csúszózáras tasak, ez a 200x180mm, illetve a 400x300mm.

A tasakok csomagolási egysége 10db/csomag. Nem biztos, hogy egy repülőgépes utazásnál elhasználsz 10 db csúszózáras tasakot, de ahogy már előbb is említettem ezt nagyon sok helyre fel tudod használni később.

csúszózáras tasak

Simítózáras tasak vs. Csúszózáras tasak

Kicsit hasonlítsuk össze a 2 terméket. Alapvetően a csúszózáras tasak a simítózáras továbbfejlesztett változata. Egy prémium termék, ezért is drágább valamivel. Ugyanakkor az árért cserébe kapunk egy nagyon erős minőséget, és egy kényelmes használhatóságot. A simítózáras tasak használatát mindenki ismeri: a nyitás egyszerű, zárásnál pedig ujjunkat végig kell simítani a tasak sín részén. Na ez az ami a kevésbé ügyeseknek nem szokott sikerülni elsőre, és néha másodszorra sem.

A csúszózárasnál le van a gond. A tasak tetején levő kocsival (pöcökkel) tudjuk ki-be nyitni-zárni a tasakot. A kocsit csak el kell húznunk ütközésig az ellenkező irányba, és meg is vagyunk. A cikkünk nem a simítózáras tasak ellen szól, csak rávilágítunk a csúszózáras adta lehetőségekre. Mindenesetre ha repülőre simítózáras tasakot keres fontolja meg a modernebb melletti döntést is.

 

 

Csúszózáras tasak 100db/csomag kiszerelésben

Egy repülőgépes utazáshoz biztosan nem kell ilyen sok tasak , de ha valakinek egyéb csomagolási igénye merül fel a termékkel kapcsolatban, akkor érdemesebb a nagyobb kiszerelést választania, mert a lebontott egységár kedvezőbb.

 

Jó utazást kívánunk mindenkinek! Aki pedig gyakori csomagoló annak pedig örömteli csomagolást mind a simítózáras tasakokkal, mind a csúszózáras tasakokkal.

 

Webáruház készítés