Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2019.04.25 01:10

Webáruházad van? Csomagolj légpárnás borítékba!

légpárnás boríték

Érdemes már a webáruház megnyitása előtt feltérképezni a csomagolóanyagok adta lehetőségeket. Az egyik legbiztonságosabb, és legolcsóbb csomagolóanyag a légpárnás boríték.

 

Az ember bele sem gondol milyen nehéz egy webáruházat beindítani, majd fenn is tartani a harcmezőn. Cikkünk mindenkihez szól már tervezgetők és már aktív webboltosokhoz is. A fő témánk most a légpárnás boríték lesz.

Válaszd a jó, az olcsó, a praktikus. csomagolóanyagot!

Hány csomagot szeretnél feladni egy évben? 500? 1000? 2000? vagy talán ettől is többet. Érdemes megnézni mennyi most, és mennyire redukálható webáruházad csomagolóanyag kiadási költséged.

Használj Te is légpárnás borítékot. A bélelt borítékok 11 féle méretben érhetőek el. Anyaga kívül erős papír, belseje buborékos fólia. Innen is ered a köznyelvben ismert neve a légpárnás borítéknak, mint buborékos boríték, vagy bélelt boríték.

A borítékokat nagyon egyszerű használni. A csomagolni kívánt terméket csak helyezze bele, majd a visszahajtható fülön található linert húzza le a ragasztócsíkról. Ha ez megvan a fület hajtsa rá a légpárnás borítékra, és simítsa végig. A ragasztó jól feltapad, nyom nélkül nem szedhető vissza. Így kijelenthetjük, illetéktelen felnyitással szemben is biztonságos a légpárnás boríték.

Felülete írható, címkézhető. Postán is elfogadják.

A futárszolgálatoknál jól ismerik a bélelt borítékokat, hisz rengeteg vállalkozás csomagol ebbe a típusú tasakba. Ezek a vállalkozások túlnyomórészt webáruházak, melyek már ismerik a csomagolás rejtelmeit valamelyest, és nem hiába döntöttek a légpárnás boríték mellett.

Nézze meg videónkat, és vásároljon Ön is légpárnás borítékot, hogy webáruháza megrendeléseit gyorsan és egyszerűen tudja csomagolni.

 

 

 

A teljes kínálatot a lenti linkre kattintva éri el

Légpárnás boríték

Webáruház készítés