Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2017.02.06 14:57

Kétoldalú ragasztó, de melyik az extra erős?

Kétoldalú ragasztó

Válasszunk minőséget

 

Ha szóba kerülnek a kétoldalú ragasztószalagok, akkor az első és legfontosabb kérdés, hogy mihez szeretnénk használni.

 

Mindenki számára fontos az ár. Szinte majdnem minden ember így indul vásárolni. Ha a kétoldalú ragasztószalagról van szó, akkor nem biztos, hogy ez  a legjobb nézőpont.

Ragasztástechnikánál első körben vizsgáljuk meg a két felületet amit össze szeretnénk illeszteni. Fontos, hogy legyen por, és zsírmentes, mert csak ilyen esetben tudja a maximális tapadást biztosítani a kétoldalú ragasztó. Ha bármely felületen szennyeződés található, akkor a tisztítással kezdjük. Ez lehet lakkbenzin, vagy bármely más alkoholt tartalmazó oldószer.Kétoldalú ragasztó

Abban az esetben ha a ragasztásra szánt felület egyenletlen, akkor mindenképp végezzünk próba ragasztást a kétoldalú ragasztóval. Így a későbbi kellemetlenségeket kiküszöbölhetjük.

Az előbb említett előkészületeket követően már nekiláthatunk a munkának. Cégünk egy jól bevált erős anyagot, a 3M kétoldalú ragasztószalagot javasolja. Ez egy ipari ragasztószalag ami lágyítószerálló, és ami gazán fontos, hogy a kezdeti tapadása nagyon erős. Hőálló tartósan is ami azt jelenti, hogy hosszabb időn keresztül bírja a + 90-95 °C fokot. Helyét kültéren is megállja tesztelésünk bebizonyította: már 3 éve tart.

A 3M kétoldalú ragasztót mindenkinek ajánljuk aki szeret megbízható anyagokkal dolgozni.

Webáruház készítés