Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2017.07.20 00:10

Sztreccsfólia nagyhatalom Budapest

Kézi sztreccsfólia budapesten

Kézi sztreccsfólia garantált minőségben

 

Sztreccsfóliát szeretne vásárolni? Manapság oly egyszerű a beszerzése. Mára a festékboltok, nagyáruházak, barkácsboltok, bútor szaküzletek egyaránt árulják ezt a közkedvelt csomagolóanyagot.

 

 

Ha kicsit is szeretnénk a témával foglalkozni, akkor nem az előzőekben felsorolt boltban, vagy áruházban vásárolunk. 

A közelmúltban szerzett tapasztalatomat osztanám meg a témával kapcsolatban. Az egyik jól ismert áruházlánc (francia) beújított némi csomagolástechnikai termékkel. Igen. Kultúráltan és egységesen vannak kihelyezve a ragasztószalagok, takarófóliák, spárgák ...

Egyszerű, mert ha elmegyek nagybevásárlásra akkor már berakom a kosárba a csomagolóanyagot is ha szükségem van rá. Az ilyen és ehhez hasonló láncolatoknál szokott működni az "Úgy is megveszik mert azt reklámozzuk nálunk a legolcsóbb minden!" Valóban jó pár honfitársunk megvásárolja a sztreccsfóliát az élelmiszer áruház láncolatnál. Az ilyen nagy cégek a marketingnek köszönhetően adják el azt amiről azt se tudják mi az.

Néhány kérdést feltennék a részlegvezetők felé: Ez a kézi fólia hány mikron vastag? Mekkora a fólia tekercs összsúlya? Hány grammos a sztreccsfólia papírcsévéje?

Mélyebb irányultságú termékkel kapcsolatos kérdésekkel nem is bombáznám az eladó kollégákat, szerintem ezek is kivernék a biztosítékot. Akkor miért vásárolunk meg olyan helyen olyan dolgot amiről nem tudunk megfelelő információt? A válasz: márkahűség

Sokkalta okosabb gondolkodásmód ha erre szakosodott csomagolástechnikával foglalkozó kereskedésből vásárolunk sztreccsfóliát (stretch fólia). A főcímben említett Budapest sztreccsfólia nagyhatalom itt kapcsolódik be a cikkbe. Mivel ahogy korábban említettem az egész fővárost elárasztotta a sztreccsfólia. Vásárlása akár most itt a számítógép előtt is megoldható, de biztos vagyok benne, hogy Budapest bármely kerületében talál 3 lehetőséget Ön is.

A 80-as 90-es évek környékén Soltvadkert aranykorát érte a sztreccsfólia gyártás terén. Ezen a pár ezer fős településen több tucat ember foglalkozott valamely szempontból fóliával, stretch fóliával. Ahogy haladtak az évek mára teljesen elkorcsosult a településen ezt a termelést végzők száma, és a nagyhalak szolgálják kia az egész ország kiskereskedőit. Nagy a szórás országszerte, de Budapesten rengeteg cég foglalkozik nem csak kézi, de gépi sztreccsfóliákkal is. Igen, csak ez a nagy versenyhelyzet kialakított egy leleményes szemléletmódot, amit valljunk be szeret a magyar.

Kevesen tudják de a fóliások több dologgal is trükköznek. Az egyik népszerű, vastag papírcséve, kevesebb fólia. A vásárló nem azt fogja nézni hány grammos a papírcséve, vagy milyen vastag. Megveszi a sztreccsfólia tekercset, és boldogan nyugtázza az eseményeket, közben jól fel van ültetve.

Akkor említsük meg az abszolút nem nyúló fóliát, és az álmában sem tapadót. Akkor miért is hívják nyújtható stretch fóliának?

Ha biztos helyről szeretne vásárolni sztreccsfóliát, akkor a kisiparoseszkoz.hu a jó választás.

 

Mi nem rejtjük fű alá az adatokat, és nem csak Budapest, hanem az ország legjobb áraival is várjuk megrendelőinket.

Kézi sztreccsfólia

Webáruház készítés