Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2019.06.24 19:04

A csúszózáras tasak az éttermi konyhában mélyhűtésre is ideális!

Csúszózáras tasak

Csúszózáras tasak

Egy étteremben alapvető dolog a jól felszerelt, tiszta konyha, itt zajlik ugyanis a varázslat: a séf, a konyhai személyzet közreműködésével, az alapanyagokból és a konyhai eszközök segítségével ínycsiklandó fogásokat készít.

A tudás és tapasztalat felhasználásával az ételek nemcsak finomak, de minőségiek is lesznek, megőrizve az étterem jó hírét.  Ebben a segítségükre lehet az olyan eszközök használata is, mint amilyen a csúszózáras tasak.

 

Miben lehet hasznát venni egy csúszózáras tasaknak egy étterem konyháján? Az ilyen műanyag zacskókat inkább irodákba és egyéb helyekre képzeljük, ahol össze kell gyűjteni és egy helyen tartani a kisebb-nagyobb tárgyakat. Egy étterem konyháján is pontosan ezt a funkciót tölti be a csúszózáras tasak: tárolnak benne, csak éppen nem ceruzát, vagy iratokat, hanem ételeket.

csúszózáras tasak

A csúszózáras tasak egyik előnye, hogy több méretben is kapható, tehát a konyhán is sokoldalúan fel lehet használni. A hüvelyesektől a zöldségeken és gyümölcsökön át mindenféle hozzávaló és alapanyag helyet kaphat benne, sőt, akár készételeket is lehet bennük tartani, ha olyan jellegűek.

 

A csúszózáras tasak praktikus kialakítása lehetővé teszi, hogy egyszerűen, gyorsan lehessen azt kinyitni és bezárni. Ez egyrészt előnyös, mert az éttermek konyháján alapvető dolog a dinamikus munkatempó és a maximális időkihasználás, másrészt környezetbarát is. A zacskót nem kell kiszakítani, mert a zár lehetővé teszi, hogy úgy használjuk, mint egy cipzárt. Ennek köszönhetően többször is fel lehet használni, ahelyett, hogy a tönkrement zacskó helyett újat vennénk elő.

 

A csúszózáras tasakok a mélyhűtésben is a konyha személyzetének segítségére vannak, mert a fagyasztóval is kompatibilisek. Nem fagynak oda a mélyhűtő oldalához, sem pedig egymáshoz, a bennük tárolt alapanyagot  is könnyedén elő lehet venni belőlük. Tehát ezek a csomagolóanyagok nélkülözhetetlenek, hiszen a gördülékeny munka eszközei.

 

Ha szeretne ilyen csomagolóanyagokat rendelni, keressen minket bizalommal, és vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Webáruház készítés