Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2019.08.01 00:31

Okmánytasak verhetetlen áron

okmánytasak

Okmánytasak

 

Mindenki szereti az akciókat. És a tartós állandó akciót? Igen. Nálunk padló árra lett küldve az okmánytasak. Olvasd tovább a cikket és rájössz mennyi pénzt tudsz megspórolni!!!

Az okmánytasakok már jó néhány éve aktívan jelen vannak a raktározásban, a logisztikában, a szállítmányozásban. Globálisan nap mint nap megszámlálhatatlan mennyiségű áru cserél gazdát. Az okmánytasak pont ezért lett olyan népszerű, mert a csomagok, szállítmányok száma egyre csak növekszik az egekig.

Minden csomag, áru megkíván valamilyen típusú adminisztrációt. Ezért is tökéletes csomagkísérő eszköz az okmánytasak. A tasakokban jól elhelyezhető számla, szállítólevél, rakománykísérő, vagy bármely más igazoló dokumentum. 

Az okmánytasak biztonságos, és egyszerűen is használható. Húzza le a hátlapi linert a fóliáról, majd a ragasztós felével simítsa a csomagra. Helyezze bele a tasakba a szállítmány kísérő dokumentumát, majd az előző metodikával a tasak fülénél zárja le az okmánytasakot.

(Fontos az okmánytasak ablakos felénél kifelé nézzen a dokumentum az esetleges információk elérhetősége végett.)

A normál ablakos okmánytasakok 5 féle méretben érhetőek el. A tasakok méretei a szabványos papírméretekhez vannak illesztve, ezért a dokumentációs csomagkísérő okmányok kényelmesen belehelyezhetőek.

Az okmánytasak méreteket az alábbi felsorolásban találja meg:

  • Okmánytasak C7, A7
  • Okmánytasak C6, A6
  • Okmánytasak C5, A5
  • Okmánytasak C4, A4
  • Okmánytasak LD, LA4 Long

A szabványos méretek mindenki számára érthetőek, egyetlen úgymond extra kivitelű okmánytasak van, ez pedig az LD, vagy másik ismert nevén LA4 Long. Az LA4 Long tasak az a méret amikor az A4-es papír hosszabbik oldala 1/3 részre van hajtva. Ez megegyezik a levél postai boríték méretével (ezt mindenki ismeri). Ezért ez egy közkedvelt méret.

Az LA4 Long okmánytasak itt érhető el.

 

A főcím, és a cikk elejében is be lett harangozva a remek ár, amiért rengeteg partner mellettünk döntött. A lenti táblázatban elérheti Ön is az okmánytasakot verhetetlen áron. Kattintson a termékre és a vásárló kosárba tudja helyezni a kívánt méretet.

 

Okmánytasak méret Kiszerelés/Értékesítés Bruttó ár/db
okmánytasak C7, A7 1000db/doboz 4,3 Ft
okmánytasak C6, A6 1000db/doboz 6,6 Ft
okmánytasak C5, A5 1000db/doboz 12,0 Ft

okmánytasak C4, A4

1000db/doboz 22,7 Ft
okmánytasak LD,LA4 Long 1000db/doboz 9,0 Ft

 

Hasonlítsa össze az eddigi beszerzési áraival, és már is rájön, hogy éves szinten mennyi pénzt tud megspórolni. Már egy doboz árán pár ezer, ha csak nem több ezer forintot nyerhet. Ha nagy mennyiségben használja az okmánytasakot akkor pedig... 

 

Ha nagy mennyiségű okmánytasakot használ, vagy viszonteladóként szeretné forgalmazni tasakjainkat, akkor keressen minket bizalommal az iparosinfo@gmail.com email címen.

További csomagolástechnikai termékeinket a kategória fül alatt éri el.

Webáruház készítés