Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2017.05.09 11:06

Sittes zsák és ami mögötte van, az az benne

sittes zsák

Sittes zsák hol kapható?

Sittes zsákra van szüksége? Kérdései vannak: Mégis mennyit vegyek? Hol kapható? Vidéken lakom, biztos nehéz lesz hozzájutnom.

 

 

Értelem szerűen, mint minden csomagolóanyag, vagy építőipari kiegészítő beszerzése nehezebb az ország távolabbi  vidékein mint a főváros agglomerációja közelében.

Akkor most sittes zsák hol kapható?

Vásárlás Budapesten csak a helyi lakosoknakkedvező, mert az utazással járó üzemanyag költség jelentősen megnöveli minden egyes zsák árát.

Ezzel tisztában vannak a cégek is. Aki nem nagyobb település közelében lakik annak érdemes elgondolkoznia, hogy esetleg végig böngészi az internet adta lehetőségeket és egy webáruházban szerzi be a terméket. Csak sittes zsákból ritkán vásárol az ember 80-100 darabot, vagy esetleg még többet. Ezért érdemes figyelni, hogy mennyi a szállítási költség. Tegyük fel egy kisebb felújítás történik, arra elegendő 40-50 sittes zsák is. Ekkor nem mindegy, hogy a szállítási költség 1390 Ft vagy 1990 Ft, mert a jól bevált mondás szerint: Sok kicsi sokra megy. Aki szereti megspórolni a kis pént is és bízik a közmondásban az a netes piacon is véghez sikeres ügyletet.

A másik nagy probléma az internetes áruházaknál a szállítási idő. Mire megjön a csomagolóanyag már vége a bontásnak. Nem. Válasszunk megfelelő, gyors, és olcsó helyről sittes zsákot.

A kisiparoseszkoz.hu kínálatában két féle sittes zsák is megtalálható. Méretei alapján különböztetjük meg a sittes zsákokat. Az egyik 55x90cm-es, a másik 55x110cm-es. A zsákok 100 mikron vastagok, de igény szerint 110 mikron vastagságú anyagból is tud vásárolni.

A következő kérdés, akkor melyik sittes zsákot vegyem?

Jó erőben van? Vegye a nagyobb méretet. Ha kevésbé, akkor a kisebbet. A sittes zsákok jól terhelhető csomagolóanyagok, nehezen szakadnak. Egy konténer köbmétertől függően 60 zsáktól akár 200 zsákot is fel tud venni, csak győzze vagy legyen aki belepakolja a törmeléket.

 

sittes zsák

 

 

 

Ha meg tudtuk győzni Önt is, hogy kedvező szállítási feltételek mellett vásároljon sittes zsákot, akkor kattintson a képre és ne habozzon. Látja sittes zsák vásárlása Budapestről ilyen egyszerű.

Webáruház készítés