Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tudástár
2018.10.02 22:39

Válasszon Ön is légpárnás borítékot törékeny tárgyak szállításához

légpárnás boríték

Válasszon Ön is légpárnás borítékot a törékeny tárgyak szállításához!

Miért érdemes légpárnás borítékban szállítani? Mert megóvja az adott terméket a sérüléstől, hiszen a légpárnácskák felfogják az ütést!

légpárnás boríték a legalkalmasabb a törékeny tárgyak szállítására, hiszen ahelyett, hogy újságpapírral tömnénk ki az elküldeni kívánt termékeket, a légpárnás boríték használata sokkal egyszerűbb és kényelmesebb megoldást jelent.

A boríték anyagát tekintve kraft papír, amit más néven zsákpapírnak is nevezünk. A kraft papír egy fehérítetlen szulfát-fenyőcellulózból készült papír, amit általánosságban változatos csomagolási célokra használunk. Készülhet belőle papírzacskó, papírzsák, vagy a mi esetünkben a buborékos fóliával bélelt légpárnás boríték, hiszen ez a fajta papír nagyon rugalmas és magas szakítószilárdsággal is bír. Súlyát tekintve tipikusan 50-120 g/m2, ami azt jelenti, hogy nem egy nehéz papírról beszélünk, ami súlyával ellentétben egy erős, tépésálló anyag.  Ez alatt a légpárnás fólia bújik meg, ami egy hajlékony, átlátszó műanyag fólia, melynek használatával szabályosan elhelyezett, levegővel töltött félgömbök párnázhatják ki az árut. Történetét tekintve először műanyag tapétának indult, de ez a terv kudarcba fulladt, azonban az alkotói rájöttek, hogy ezt a fajta anyagot termékek csomagolására is fel lehet használni. Így született meg a buborékfólia, amiben ma nyugodtan szállítható üveg, porcelán, vagy bármilyen egyéb, törékeny anyagból készült tárgy is.

 

Ezt a két anyagot ötvözvén jött létre a légpárnás boríték, amit megtalálhat kínálatunkban.

Az árát tekintve nagyon kedvező, ezért ha Ön nagyobb mennyiségű törékeny tárgyat kíván szállítani, vagy feladni egy csomagszállító cégnél, úgy érdemes nagyobb mennyiséget beszerezni a légpárnás borítékokból, amit nálunk, sok egyéb termék mellett több méretben is megtalál. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, tekintse meg terméklistánkat, és rendeljen tőlünk! Ha bármilyen kérdése van a felsorolt elérhetőségeink egyikén fordulhat hozzánk bizalommal!

+3670 367 6989

iparosinfo@gmail.com

Webáruház készítés