Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Termék kategóriák

Fő kategória

Ingyenes kiszállítás, igen, lehetséges!

 

Vásároljon legalább bruttó 100.000 Ft értékben, és mi ingyen kiszállítjuk. (További részletek az Információk menüpontban a Szállítási módok almenüben olvashatóak.)

 

Termékeink között megtalálhatók ipari kiegészítők, csomagolóanyagok, fadobozok, aki pedig ötleteit szeretné megvalósítani annak a kreatív anyagok segítenek az örömteli munkavégzésben.

További információk a termékekről a főkategóriák alatt olvashatók.


A WebÁruházban található termékek száma: 172db


Fadoboz, faláda

 

Hogyan is készülnek a fadobozok? A válasz egyszerű, faipari eljárással. Komoly tudást foglalnak magukba a munkafolyamatok. A bútorasztalosnak ismernie kell magát a faanyagot, a különböző eszközök és kéziszerszámok használatát, és funkcióját.

A stílus, az egyediség meghatározza a fadoboz megjelenését. Mindenkinek más és más forma lopja be magát a szívébe. Sok bútordarab készül automatizált rendszerrel, és a fa tárgyak is belekerültek ebbe a folyamatba, ettől függetlenül az elkészülésükhöz kézi szakipari segítség szükséges.

Kis kalandodást követően térjünk vissza a fadoboz, és a faláda világába. Előbb írtam a megjelenésről, ezt azért hoztam fel mert a faláda az még is csak faláda. Íves formája mindenki számára valami titokzatosságot sugall.

A faláda különböző méretben kapható áruházunkban:

- faláda kicsi

- faláda közepes

- faláda nagy

Ha igazán nagy kedvelője a faládáknak a faláda szettet itt beszerezheti.

 

 

 Simítózáras tasak (visszazárható tasak)

 

A simítózáras tasak anyaga

A simítózáras tasak egy átlátszó nylon zacskó. Vastagságát tekintve 40-45 mikron között mozog így viszonylag sok dolog tárolható benne. Mit is jelent a visszazárható tasak esetében ez az adat?

A sztreccsfólia általában 23 mikron környékén mozog, míg egy sitteszsák 100 mikron vastag. Most már be tudjuk azonosítani mennyi az annyi.

A simítózáras tasak egy polietilén anyag, mely sűrűsége alapján az LDPE osztályba sorolható. Lássuk mit is jelent ez a nem túl közismert kifejezés. Szakítószilárdsága alacsony, viszont ugyanakkor egy könnyű, átlátszó, hajlékony anyag.

 

A simítózáras tasak kialakítása

Használata egyszerű. A tetején egy záró rész van, melyet végigsimítunk, és ha szükséges légmentesen lezárjuk. Akasztó lyukkal van ellátva felhasználhatóságának bővítése érdekében.

 

Miért praktikus a simítózáras tasak?

Pozitív tulajdonsága, hogy újra és újra felhasználható a felbontást követően is. Légmentesen zárható, ami fontos  az élelmiszerek tárolása esetében.

Átlátszó. Ha értéket, apróbb alkatrészeket, drágakövet szeretnénk megóvni a sérülésektől, de ugyanakkor fontos, hogy látható maradjon, akkor a simítózáras tasak tökéletesen megfelel erre a célra.

 

Simítózáras tasak mint csomagolóanyag

Számlák, okmányok, fontos iratok, papírok elcsomagolására is alkalmas. Mivel vízálló ezért nem kell félnünk az esetleges ezzel kapcsolatos károktól. Használatával biztonságban tudhatjuk dolgainkat. Gyakran szokták a termékleírásokat belehelyezni, mert a simítózáras tasak igényes megjelenését segíti az árunak.

 

A simítózáras tasakokat a linkre kattintva érheti el.

 

 

Vissza a lap tetejére

Webáruház készítés