Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék kategóriák

Főkategória

Ingyenes kiszállítás, igen, lehetséges!

 

Vásároljon legalább bruttó 100.000 Ft értékben, és mi ingyen kiszállítjuk. (További részletek az Információk menüpontban a Szállítási módok almenüben olvashatóak.)

 

Termékeink között megtalálhatók ipari kiegészítők, csomagolóanyagok, fadobozok, aki pedig ötleteit szeretné megvalósítani annak a kreatív anyagok segítenek az örömteli munkavégzésben.

További információk a termékekről a főkategóriák alatt olvashatók.


A WebÁruházban található termékek száma: 210db


Csomagolóanyagok fajtái

  1. Légpárnás fólia
  2. Sztreccsfólia
  3. Simítózáras tasak
  4. Légpárnás tasak
  5. Buborékos boríték
  6. Csomagoló dobozok
  7. Egyéb kiegészítők

Webáruházunkban megtalálja a legismertebb, és egyaránt legnépszerűbb csomagolóanyagokat. A mindenki által kedvelt légpárnás fóliák kis és nagy buborékos változata is megtalálható.

Légpárnás fólia kiszereléseink: 5,10,20,50, és 100 folyóméter hosszban is vásárolhatóak.

Anyagfajták: normál, vastag, és extra vastag

Közkedvelt csomagoló fóliaként a kézi sztreccsfólia is szerepel kínálatunkban, mely raklapos fuvarozásnál, normál csomagolásnál is ideális választás. A sztreccsfóliát megtalálja shopunkban több színben is. Kék, fehér, fekete, és átlátszó fóliák közül válogathat.

A dobozokról, borítékokról és fóliákról még több információt cikkünkben olvashat:

Milyen csomagolóanyagokat használ egy webáruház?

Akit pedig a simítózáras tasakok érdekelnek az már itt is megtudhat némi információt a rendkívül praktikus visszazárható csomagolóeszközről.

Mik a simítózáras tasak előnyei?

A simítózáras tasak előnyei közé tartozik, hogy visszazárható, illetve újra felhasználható, ebből adódóan még környezetkímélő is, hiszen nem kell mindig újat venni belőle! A visszazárható tasak sokfajta termék tárolására és szállítására alkalmas, legyen szó elektronikai eszközökről, apró tárgyakról, élelmiszerekről, vagy akár dokumentumokról, hiszen cégünk nagy méretben is kínál ilyen simítózáras tasakokat!

A simítózáras tasak tulajdonképpen egy átlátszó nylon tasak, ami egy könnyű és hajlékony anyag. Vastagságát tekintve 40-45 mikron. De mit is mond nekünk ez az adat? Egy sztreccsfólia általában 23 mikron vastag, míg egy sittes zsák vastagsága 100 mikron körül van. A vastagság tehát az adott zacskó erősségét jelenti. Így nagyjából be tudjuk azonosítani, hogy mit is tud a simítózáras tasak vastagsága. A visszazárható tasak anyagát tekintve LDPE, aminek szakítószilárdsága alacsonyabb, azonban mégis egy könnyű anyagról beszélünk, ami azért előnyös, mert elég hajlékony ahhoz, hogy bármit tudjunk benne tárolni, legyen szó hétköznapi tárgyak csomagolásáról, vagy ipari felhasználásról. A simítózárat pedig nagyon könnyű használni, hiszen nagyjából úgy működik, mint a cipzár, ebből kifolyólag pedig gyors a kezelése. Talán ezért is elterjedt elnevezése a gyorszáras zacskó

Hogy miért érdemes hozzánk fordulnia?

Cégünk kiskereskedések számára kínál kedvező áron különféle csomagolóanyagokat. Főbb termékeink között szerepel a simítózáras tasak, vagy a buborékfóliás boríték is, így tehát nem kell a nagyáruházak polcairól háromszoros áron beszerezni ezeket a termékeket, hiszen nálunk sokkal olcsóbban is megvásárolhatja őket, ráadásul megrendelését az ön által megadott címre el is juttatjuk, vagyis nálunk a legegyszerűbb a vásárlás!

Amennyiben szüksége van simítózáras tasakokra (gyorszáras zacskóra), akár nagy mennyiségben is, úgy érdemes megtekintenie termékkínálatunkat, ahol különböző méretekben találhatja meg őket. Ha bármilyen kérdése van a termékeinkkel, vagy azok megvásárlásával kapcsolatban, úgy forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 

Vissza a lap tetejére

Webáruház készítés