Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Költöztető dobozok

Főkategória >Csomagoló doboz >Költöztető dobozok

Költözik? Mi segítünk.

Válassza ki az ideális méretű költöztető dobozt és kiegészítő eszközöket az alábbi termékek között. Hagyományos költöztető dobozok, fogófüles költöztető doboz, ragasztószalag, és buborékos fólia. Használjon Ön is profi csomagolóanyagokat, hogy könnyed és zökkenőmentes legyen a csomagolás s majd a költözés is.


-10%
Költöztető doboz 600x400x400mm (fogófüles doboz)

Költöztető doboz

 

Típus: fogófüles csomagoló doboz

Belméretei:

hossz: 600mm

mély: 400mm

magas: 400mm

Terhelhetőség: maximum 30-35kg

Rétegszám: 5

 
1 050 Ft 
950 Ft
Kezdete: 2024.05.22
A készlet erejéig!
Csomagoló ragasztószalag /20kg dobozokhoz/

Csomagoló ragasztószalag költözéshez

alkalmazási terület: maximum 20kg-os dobozokhoz, fóliákhoz

szín: barna

kiszerelés: 48mm/60m

 
390 Ft
Költöztető doboz 400x300x300mm

Költöztető doboz

 

Belméretei:

hossz: 400mm

mély: 300mm

magas: 300mm

Terhelhetőség: maximum 20kg

Rétegszám: 3

 
420 Ft
Csomagoló ragasztószalag /nehéz dobozokhoz/

Csomagoló ragasztószalag költözéshez

alkalmazási terület: maximum 40-45kg-os dobozokhoz, fóliákhoz

szín: barna

kiszerelés: 48mm/60m

 
450 Ft
-13%
Költöztető doboz 500x310x320mm /erősített/

Költöztető doboz

 

Belméretei:

hossz: 500mm

mély: 310mm

magas: 320mm

Terhelhetőség: maximum 30kg

Rétegszám: 5

 

 
750 Ft 
650 Ft
Kezdete: 2022.01.02
A készlet erejéig!
Buborékos fólia 1m/10m

Buborékos fólia költözéshez

tekercs adatok:

1m széles

10m hosszú

50 mikronos anyag

 
1 890 Ft
Buborékos fólia 1/100m

Buborékos fólia költözéshez

tekercs adatok:

1m széles

100m hosszú

50 mikronos anyag

 
13 500 Ft

Sorrend:

Költöztető dobozok

Költözés, felújítás, kiküldetés, távoli munkavégzés, külföldi ösztöndíj vagy hosszabb utazás esetén számos kiadásunk akad, így érthető, hogy elgondolkodunk azon, hogy milyen típusú és mennyi költöztető dobozra lesz szükségünk.

A költöztető doboz egyébként nemcsak szigorúan költöztetés esetén jön jól, hanem bátran igénybe vehetjük térrendezés, lomtalanítás, szobacsere, gardrób-átalakítás, ruhaszezon-váltás esetén is, illetve akkor is praktikus, amikor nehezebb, nagyobb térfogatú csomagot szeretnénk a legnagyobb biztonságban postázni vagy szállíttatni.

Lássuk tehát: miért érdemes mindannyiunknak számba venni a költöztető dobozok megvásárlásának lehetőségét?

Milyen a jó költöztető doboz?

A jó költöztető doboz természetesen rendkívül erős, stabil, kis helyre összecsukható, jól tárolható, nem foglal túl sok helyet összecsukott állapotában.

Ideális esetben egy fogófüles költöztető dobozzal van dolgunk, így pedig a doboz mozgatása, ide-oda tologatása, emelése, pakolása is sokkal könnyebbnek bizonyulhat egy átlagos dobozhoz, esetleg más alternatív megoldásokhoz képest.

A tökéletes költöztető dobozba elfér legalább egy iskolás gyerek, azaz elbír akár harminc kilogrammot is. Ez kezdő költözőként rengetegnek hangzik, azonban amikor elkezdünk pakolni akárcsak néhány nagyobb edényt is, meg fogunk lepődni azon, hogy milyen hamar megtelik egy doboz és milyen súlyos is tud lenni egy csomag.

Miért jobb a költöztető doboz, mint más csomagoló megoldások?

Ha nem vagyunk rutinosak a költözésben, pakolásban, könnyen úgy gondolhatjuk, hogy a professzionális, fogófüles költöztető dobozok helyett más megoldásokkal is könnyedén beérhetjük.

A magyar ember sajnos, sokszor minden fillért próbál megfogni, ezért úgy gondolja, megteszik az agyonhasznált, szerencsés esetben legalább boltokból összegyűjtött dobozok. Esetleg megpróbál zacskókba, szemeteszsákokba pakolni, legvégül talán meg már azokba sem.

Mondanunk sem kell, mennyi kellemetlenség, esés, törés, borulás történhet ezekkel kapcsolatosan, mennyire balesetveszélyesek ezek!

Ráadásul, azon túl, hogy iszonyatos időpocsékolásról van szó, vagyonbiztonsági kérdéseket is felvetnek, no és persze semmiképpen sem kímélik az idegrendszerünket.

Hogyan használjuk a költöztető dobozt?

Mi sem egyszerűbb a költöztető dobozok szakszerű használatánál! Vagy mégsem?

Nos, a költöztető doboz tökéletes kihasználásához, balesetmentes használatához számos trükköt bevethetünk.

  • Fontos a dobozokat tökéletesen összehajtani, összeilleszteni, erre pedig akár több rétegű ragasztással is ráerősíthetünk. Nehezebb tárgyak, törékeny tárgyak, nagyobb össztömeg esetén ajánlott a ragasztás több irányból is, mint például egy ajándékcsomagnál.
  • Pakoljunk okosan! Használjuk ki a rendelkezésünkre álló teret ügyesen, ne hagyjunk nagy, üres tereket! Ezzel a törés, borulás esélyeit is csökkenthetjük. Ügyeljünk arra, hogy a dobozok maximális teherbírását ne haladjuk túl!
  • Törékeny tárgyakat védjünk a töréstől! Béleljük ki a dobozt alaposan speciális, buborékos fóliával! A buborékos fóliából lehetőség szerint tegyünk a poharak belsejébe, a tányérok közé is minél többet!
  • Egy nagyobb dobozt legalább két ember vigyen, az útvonalat pedig előre tervezzük meg, indulás előtt tegyünk el mindent az utunkból! Ne kapkodjunk, mert azzal csak többet árthatunk magunknak!

költöztető doboz

Környezetvédelmi szempontok

A költöztető dobozok számos olyan előnnyel rendelkeznek, amelyek szimpatikussá tehetik őket még az elkötelezett környezetvédők számára is.

Nyilvánvalóan sokkal könnyebben lebomló megoldás a fogófüles költöztető doboz alkalmazása például a zsákolásnál, szemeteszsáknál. Persze az is egyértelmű, hogy a nehezebb tárgyakat nem is lehetne zsákban szállítani.

A költöztető dobozok ráadásul újra és újra felhasználhatóak, később igénybe vehetjük őket a gardrób-rendezés vagy nagyobb csomagküldés esetén is, illetve kiváló tárolórendszert is kialakíthatunk belőlük a pincében vagy a műhelyben.

Helyhiány esetén pedig a kartondoboz elhelyezhető a szelektív hulladékgyűjtőben, azaz újrahasznosítható. De biztosan szívesen fogadják a közeli kisboltban is.

Így tehát a költöztető doboz semmiképpen sem marad felesleges első élete után sem.

Válasszuk tehát a praktikus és sokoldalú, környezetbarát költöztető dobozokat és könnyítsük meg vele a költöztetést és a költöztetés utáni életünket is!


Webáruház készítés