Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár

2022.04.04 11:05

csomagolóanyag női szemmel

Miben könnyíti meg az életünket egy egyszerűen használható csomagolóanyag?

2022.04.04 10:23

Sittes zsák kedvező áron

Mire jó egy sittes zsák merül fel a kérdés...

 

2021.11.21 17:57

csomagoló doboz áruház

Csomagot kell feladnod? Vagy most keresed partnered a csomagolóanyag piacon? A lényeg csomagoló dobozt szeretnél. Mi segítünk.

futártasak rendelés

Webáruházad van? Csomagolnod kell? S.O.S. futártasakra van szükséged?

Itt meg tudod rendelni 1 perc alatt a csomagküldéshez szükséges tasakodat. Kattints, és rendelj.

Csomagküldő doboz

Webáruházad van? Akkor ez koránsem tréfa. Cikkünkben a csomagolás jelentősségére hívjuk fel a figyelmet, és segítünk kiválasztani az ideális csomagküldő dobozt.

kisiparoseszkoz.hu

Várjuk minden kedves régi, és új ügyfelünket az M0 autópálya melett Nagytarcsán.

Címünk: 2142 Nagytarcsa, Déri Miksa utca 10/B 8. épület

Szájmaszk csomagolás

A koronavírus miatt egy újabb népszerű termék ütötte fel fejét az országban. Ez a szájmaszk. Na de mindenki varrja, de nem mindenki tudja mibe csomagolja. A varrodák, és az ügyeskezű vállalkozók egy része már tudja, hogy a maszkokat a legegyszerűbb ha simítózáras tasakba csomagolják.

okmánytasak c5

Okmánytasak C5

Ha csomagot kell feladnia akkor érdemes egy megbízható csomagkísérőbe helyezni az okmányokat. Szinte mindenki ezt használja, és a C5-ös méret a legnépszerűbb.

Postai csomagoló doboz

Postai csomagoló dobozok

Csomagolnod kell? Keresed a megfelelő dobozt? Itt biztosan megtalálod. Legyen szó csomagküldésről, ipari csomagolásról, vagy akár költözésről?

Csendes ragasztószalag

- Létezik?

- Igen, létezik. Válaszd Te is a csendes ragasztószalagot.

Simítózáras tasak 200x200mm

Újabb mérettel bővítettük simítózáras tasakjaink palettáját. A számtalan népszerű méret mellett az érdeklődéseknek köszönhetően már a 200x200mm-es simítózáras tasak is fent van terméklistánkon.

futártasak budapesten

Futártasak budapesten

Ha erős futártasakot szeretne gyors kiszállítással, vagy akár azonnal, akkor válassza a legkézenfekvőbb megoldást budapesten. Ha kiszállítással kéri akkor pedig az ország bármely pontjára akár 1 munkanapon belül odaér megrendelése.

okmánytasak

Okmánytasak

 

Mindenki szereti az akciókat. És a tartós állandó akciót? Igen. Nálunk padló árra lett küldve az okmánytasak. Olvasd tovább a cikket és rájössz mennyi pénzt tudsz megspórolni!!!

Bélelt boríték

Csomagolnod kell? Csináld okosan, használj bélelt borítékot.

 

A postán, a futárszolgálatoknál megszámlálhatatlan csomagküldemény száll kézből kézbe naponta. A kis méretű termékektől kezdve a túlméretes csomagokig minden megtalálható a futószalagokon, köztük a bélelt borítékos küldemények is.

Csúszózáras tasak

Csúszózáras tasak

Egy étteremben alapvető dolog a jól felszerelt, tiszta konyha, itt zajlik ugyanis a varázslat: a séf, a konyhai személyzet közreműködésével, az alapanyagokból és a konyhai eszközök segítségével ínycsiklandó fogásokat készít.

Légpárnás fólia

Csomagolja a törékeny holmit légpárnás fóliába!

A légpárnás fóliát mindenki ismeri, ha máshonnan nem, hát régről, amikor gyermekként a nyomkodásra kipukkanó légpárnák hangjával szórakoztatta magát és a barátait. A légpárnás fólia még mindig létezik, és továbbra is a fontos szerepet tölt be a hétköznapokban: sokan használják, elsősorban csomagolásra.

sztreccsfólia

A sztreccsfólia nem más, mint magas nyújthatósággal rendelkező műanyag fólia. Az anyag rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik: nehéz elszakítani, nagy összetartó és tapadási erővel bír.

Biztonsági futártasak

Biztonsági futártasak webáruházaknak

Egy webáruház nyitásakor az üzemeltetőknek rengeteg teendőjük van, elég csak a hivatalos ügyintézésre, vagy a készletek feltöltésére gondolni. Mindemellett azonban nem szabad megfeledkezniük a biztonsági futártasakok beszerzéséről sem, ugyanis nélkülük komoly kihívás lenne a rendelések teljesítése.

Csúszózáras tasak

Használj Te is csúszózáras tasakot repülőre. Standard méretek kis kiszerelésben, akár gyors házhozszállítással is elérhetőek.

légpárnás boríték

Érdemes már a webáruház megnyitása előtt feltérképezni a csomagolóanyagok adta lehetőségeket. Az egyik legbiztonságosabb, és legolcsóbb csomagolóanyag a légpárnás boríték.

simítózáras tasak

 

Apró dolgokat szeretne becsomagolni? Itt a kézenfekvő megoldás. Használjon Ön is simítózáras tasakot. Újabb 2 termék került fel kínálatunkba.

Légpárnás borítékok ára

Légpárnás borítékok ára

Legyen szó fontos iratok tárolásáról, postai küldeményekről, vagy webáruházból történő rendelés teljesítéséről, praktikus megoldásnak számítanak a légpárnás borítékok, mert tökéletes védelmet nyújtanak a különböző termékeknek, és a felhasználásukkal garantáltan épségben megérkeznek a címzetthez a bennük található küldemények.

Környezetbarát simítózáras tasak

Óvja környezetét, és használjon simítózáras tasakot

Manapság szinte nap, mint nap lehet hallani arról, hogy milyen intézkedéseket hoznak világszerte a különböző vállalatok annak érdekében, hogy visszaszorítsák a műanyagok használatát.

csomagolóanyag fajtái

Magyarországon az első webáruházak 10 évvel ezelőtt kezdték meg kitaposni a sikerhez vezető útjukat. Amit valljunk be az utóbbi években fényűző eredményeket hozott. Ezen cikkünkben a webáruházak számára is fontos csomagolóanyagokat mutatjuk be.

 

buborékos boríték

Buborékos borítékok apró, törékeny tárgyak csomagolásához

Aki webáruházat működtet, annak szembesülnie kell a csomagolástechnika nehézségeivel. Ez igaz akkor is, ha nagyok a termékek, de akkor is, ha nagyon aprók.

Csomagoló doboz

A csomagoló doboz, és ami benne rejlik

Egy webáruház optimális működéséhez rengeteg feltételnek kell teljesülnie. Ha az egyébként igen bonyolult papírmunkától még el is tekintünk, akkor is még mindig komoly kihívásokkal néz szembe az áruház tulajdonosa: biztosítania kell a csomagoláshoz minden kelléket:

buborékos boríték

Buborékos boríték

Manapság, ha egy kis- vagy nagykereskedés szeretné eljuttatni termékeit megrendelőinek, számtalan lehetőség áll rendelkezésre a csomagolást illetően, még a legapróbb portékák esetében is.

simítózáras tasak


Nincs olyan vállalkozás vagy kereskedés, ahol ne lennének fellelhetők a simítózáras tasakok. Az, hogy ennyire gyakorta alkalmazásba kerülnek a tasakok, annak köszönhető, hogy rendkívül változatosan felhasználhatók. Alkalmazásuk teljes mértékben az egyedi igényekre szabható.

sztreccsfólia

A fólia a csomagolás alapvető eszköze. Fóliát nemcsak a háztartásokban, a szendvicsek csomagolására használnak fel; a sztreccsfólia nem ismeretlen csomagolóeszköz a raktárak személyzetének körében.

Raklap fólia

A raklapok ma már a magánlakások, kávézók és kerthelyiségek újrahasznosított berendezési elemei között is megtalálhatóak. Előszeretettel használják őket arra is, hogy bútorok, díszek, használati tárgyak készüljenek belőlük, amik aztán kreatív, stílusos formában épülnek be az új környezetükbe.

Fóliasátor szigetelése

Ami fontos: a fóliasátorban ne legyen tél

 

Hogyan tudom utólag szigetelni a fóliasátramat. Buborékos fóliával, de melyikkel?

sztreccsfólia

Mi mindenre jó a sztreccsfólia? Merül fel a kérdés. Lássuk hát...

biztonsági boríték

Ahhoz, hogy bármilyen levélküldemény biztonságosan eljuthasson a címzetthez, a csomagolás, vagyis a boríték kiválasztását nem lehet a véletlenre bízni. Mivel ezzel tisztában vannak azok a vállalkozások, amelyek postai úton is lehetőséget biztosítanak a vevőknek a megvásárolt áru átvételéhez, kiemelt figyelmet fordítanak a csomagolás kiválasztására.

légpárnás boríték

Válasszon Ön is légpárnás borítékot a törékeny tárgyak szállításához!

Miért érdemes légpárnás borítékban szállítani? Mert megóvja az adott terméket a sérüléstől, hiszen a légpárnácskák felfogják az ütést!

Törékeny feliratú ragasztószalag

Tovább bővítettük a ragasztószalagjaink listáját. Mik az újdonságok? Cikkünkben megtudhatja.

simítózáras tasak budapesten

A népszerű csomagolástechnikai termék Budapesten szinte minden kerületben elérhető, de hol tudom megvenni jó áron? Válasz a simítózáras tasakkal  kapcsolatban cikkünkben megtalálható.

csomagolóanyag webáruház

Önnek mi a fontos online vásárláskor? Kényelem, megbízhatóság, gyorsaság.? Vegyük sorba mi mit jelent.

Pukkanós fólia

 

Ismeri mindenki, de mi a neve a pukkanós fóliának? Hogy hívják?

Ha kiváncsi, itt megtudhatja.

Csomagoló doboz költözéshez

Ha már költözésre adtuk fejünk, vagy a sors kovácsolta így a jövőnk, figyeljünk az apróbb részletekre is. Összeszedtük 7 pontban a fontos elemeket, hogy a költözés gördülékeny legyen.

Csomagolóanyag

Csomagolóanyagok 

Akár webáruházat működtet, akár szállítmányozásban szerepel elengedhetetlen a megfelelő csomagolóanyag használata.

2018.04.26 23:18

Maszkolószalag

Mire is jó a maszkolószalag?

Olvasd el a részleteket és már is egyértelművé válik.

Légpárnás boríték

Légpárnás boríték méretek

Ismeretterjesztő csomagolóanyag Tudástárunkban a soron következő népszerű termék a légpárnás boríték. Sokszor fontos lehet, ha tudjuk a buborékos borítékok súlyát, vagy akár a méretét. Táblázatunkban ezt mind megmutatjuk.

Simítózáras tasak nagyker

Simítózáras tasakok a nagykerekben, és mindenhol

A simítózáras tasakokat megtaláljuk manapság már a sarki barkácsboltban is, de miért van ez?

Csomagolóanyagok

Csomagolásra sok esetben szükség lehet, például akkor, ha az embernek saját üzlete van.

Csomagolás, költözés

A csomagolás általában akkor kerül napirendre, ha a embernek költöznie kell.

kisiparoseszkoz.hu

 

Most egy extra kedvezménnyel nyitja az évet áruházunk. Ha regisztrál hírlevelünkre Ön is megkaphatja a kisiparoseszkoz.hu kedvezményre jogosító kuponját. Kiváncsi mikor, olvassa el.

Simítózáras tasak nagyker áron

Simítózáras tasak nagyker áron

 

Mára elmondható, hogy mindenki ismeri a simítózáras tasakokat, és majdnem mindenkinek szüksége is van rá. Egy dolog biztos nem mindegy milyen áron jutunk hozzá.

2017.09.07 00:24

Buborékos csomagoló fólia

Buborékos csomagoló fólia

 

A buborékos csomagoló fóliát bizonyára mindenki ismeri. Ha nem, kicsit segítünk: légpárnás fólia, puki fólia, pattogtatós fólia. Na így már dereng mindenkinek.

Simítózáras tasak

Nagy simítózáras tasakok

 

Igen, ismét bővült kínálatunk. Mint mindig számunkra az Önök elégedettsége a legfontosabb, ezért is gyarapítottuk a simítózáras tasakok listáját.

Kézi sztreccsfólia budapesten

Kézi sztreccsfólia garantált minőségben

 

Sztreccsfóliát szeretne vásárolni? Manapság oly egyszerű a beszerzése. Mára a festékboltok, nagyáruházak, barkácsboltok, bútor szaküzletek egyaránt árulják ezt a közkedvelt csomagolóanyagot.

Buborékos fólia vásárlása neten

Buborékos fólia vásárlása az interneten

 

Mi sem egyszerűbb ha csomagolóanyagot szeretnénk venni, mint, hogy rákattintunk az első találatra amit a Google feldob.

Most vásároljon csomagolóanyagot, ipari anyagot
Most vásároljon csomagolóanyagot, ipari anyagot
Legyen partnerünk!
Legyen partnerünk!

csomagoló fólia budapesten

Budapest, csomagoló fólia? Akkor kisiparoseszkoz.hu

 

Az ország szívében egyszerűen és gyorsan tud vásárolni csomagoló fóliát. Budapesten személyes átvétellel, és minden további települést lefedő szállítási lehetőséggel. 

csomagolóanyag

Csomagolóanyag akció!

Akik rendszeres követői Tudástárunknak, azok már megszokhatták, hogy mindig valami friss és új szakmai információt szolgáltatunk.

Színes kézi sztreccsfólia

Kézi sztreccsfóliák újra gondolva

Mivel itt a nyár, gondoltuk mi is beújítunk valami igazán forróval. Színes sztreccsfólia, Ön ismeri, egyáltalán hallott már ilyenről. Miért jó? Olvassa el az alábbi sorokat és már is tájékozottabb lesz a témakörben.

Csomagolóanyagok

Csomagolóanyagok

 

Csomagolnia kell, de nem tudja hogyan kezdjen neki.? Ebben a cikkünkben segítséget szeretnénk nyújtani minden tanácstalan olvasónk számára.

Nyomtatott ragasztószalag

Nyomtatott ragasztószalag

 

Számtalan lehetőségünk adódik arra, hogy cégünk nevét kellő képpen ismertté tegyük, az az betápláljuk ügyfeleink fejébe.

sittes zsák

Sittes zsák hol kapható?

Sittes zsákra van szüksége? Kérdései vannak: Mégis mennyit vegyek? Hol kapható? Vidéken lakom, biztos nehéz lesz hozzájutnom.

Légpárnás fólia

Légpárnás fólia anyaga, összetétele

 

A légpárnás fóliával a csomagolás kapcsán ismerkedhettünk eddig, de most nézzünk egy picit a tó fenekére, és lássuk mi micsoda?

Csomagoló fólia raktárról

Csomagoló fólia raktárról

 

 

Az eddig megszokott minőséggel, de kibővített készlettel várjuk továbbra is megrendeléseiket. Legyen Ön vállalkozó vagy magánszemély, stabil raktárkészlettel szolgálja ki a kisiparoseszkoz.hu.

Simítózáras tasak méretek

Simítózáras tasak méretek

 

Minden látogatónk számára összeszedtük a piacon szereplő simítózáras tasak méreteket. Készletünk tovább bővül májusban, és a kicsi tasakoktól az óriásokig mind megtalálható palettánkon.

Háromrétegű vastag légpárnás fólia

Háromrétegű vastag légpárnás fólia

 

Csomagoló fóliáink között már megtalálja az erős buborékos fóliát. Ez az amire Önnek szüksége lehet? Olvassa el tudástárunk ismeretterjesztő cikkét.

2017.04.03 14:33

Simítózáras tasak a4

Simítózáras tasak A4

 

Ismét bővült kínálatunk. A nagyméretű simítózáras tasakok egyik új jeles képviselője már vásárolható!

2017.03.27 09:38

Sniccer használata

Használjon Ön is sniccert!

A sniccer (vágókés) népszerű barkácseszköz, ezért jó ha átvesszük bejegyzés formájában a tudnivalókat. Honnan is ered a sniccer?

Légpárnás fólia tasak gyártó

Átlátszó légpárnás fólia tasakok gyártása

 

 

Ha termeléssel, gyártással foglakozik és biztos partnerét keresi csomagolóanyag problémájára, a megoldás a kisiparoseszkoz.hu.

3 rétegű nagy buborékos fólia

3 rétegű nagy buborékos fólia tekercsek

Ismét bővült palettánk! Már vásárolhat három rétegű nagy buborékos fóliát is. Ezt a terméket több mindenre tudja használni mint hinné.

Díszíthető fadoboz

Díszíthető fadoboz

 

A címben szereplő kérdésre a válasz egyszerű. A kisiparoseszkoz.hu oldalon, de azért boncoljuk ki részletesen mert rengeteg tudnivaló van a témakörrel kapcsolatban.

Csomagolás a simítózáras tasak mérete alapján
Csomagolás a simítózáras tasak mérete alapján
Simítózáras tasakok elhelyezése a hűtőboxba
Simítózáras tasakok elhelyezése a hűtőboxba
Nem fagynak egymáshoz, nincs bosszankodás
Nem fagynak egymáshoz, nincs bosszankodás
Visszazárható tasakokkal egyszerűen, kényelmesen
Visszazárható tasakokkal egyszerűen, kényelmesen

buborékfólia tekercs

Buborékfólia, csomagoló fólia

 

Buborékfólia tekercs vásárlása előtt érdemes körülszaglászni, mert a piaci kínálatban óriási eltérések várják a fogyasztókat.

csomagolóanyagok

Csomagoló doboz, légpárnás fólia, sztreccsfólia

 

Az ideális csomagolóanyagot keresi? Először tisztázzuk mihez?

Légpárnás tasak

Egyedi gyártású légpárnás tasakok

 

Már a kezdeti igények megmutatták, hogy szüksége van a piacnak erre a termékre. De ki az aki ezt a csomagolóanyagot használja?

simítózáras tasak

A simítózáras tasak vízálló!

 

A közelmúltban komoly többhetes teszt alá vetettük a simítózáras tasakot. Most ismét pozitív tulajdonságára derítettünk fényt.

Kézi ragasztógép

Kézi ragasztógép helyes használata

 

Életünk során számtalan alkalommal csomagolunk be ezt-azt. Legyen egy doboz, vagy csak csomagolópapír, vagy fólia a ragasztószalag mindig el kell munkánkhoz.

Simítózáras tasak

Igen, mi leteszteltük az önzáró tasakot

A simítózáras tasak már jól ismert csomagolóanyag a konyhában. Alávetettük egy tesztnek ami elég érdekes eredményt hozott.

Kétoldalú ragasztó

Válasszunk minőséget

 

Ha szóba kerülnek a kétoldalú ragasztószalagok, akkor az első és legfontosabb kérdés, hogy mihez szeretnénk használni.

Nagy buborékos légpárnás fólia

 

Nem ismerjük, pedig a nagy buborékos fólia még szigeteléshez is jó

Ha csomagolóanyagok kapcsán megemlítjük a légpárnás fóliát akkor mindenkinek a normál kis buborékos fólia jut eszébe. De miért is jutna más? Miért hívná bárki is kis buborékos fóliának, hisz ezen kívül létezik más fajta?

Simítózáras tasak

A simítózáras tasak lehet a konyha hőse

Mint köztudott a simítózáras tasak rengeteg dologra használható. Nem csak a csomagolóipar, az ékszeripar elterjedt terméke, hanem a háztartásban is fontos szerepe lehet.

2016.11.06 10:00


Nippon sniccer

 

 

Miért használjunk Nippon sniccert?

Rengeteg sniccer tipussal találkozhatunk manapság a boltok polcain, és a webáruházak oldalain. A cikkünkben bemutatjuk a Nippon sniccer eredetét és néhány pozitív tulajdonságát...

 

Légpárnás fólia

Hihetetlen de erre is jó a légpárnás fólia!

Mire is használjuk a buborékos fóliát?

Most néhány pontban fel fogom sorolni a funkcióit, és a végére hagyom a csattanót. Lássuk a kérdésre a válaszokat...

Webáruház készítés