Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2017.05.02 23:45

Csomagoló fólia raktárról

Csomagoló fólia raktárról

Csomagoló fólia raktárról

 

 

Az eddig megszokott minőséggel, de kibővített készlettel várjuk továbbra is megrendeléseiket. Legyen Ön vállalkozó vagy magánszemély, stabil raktárkészlettel szolgálja ki a kisiparoseszkoz.hu.

 

 

Hamarosan megépül új raktárunk, ahol a megszokott készletünk háromszorosát tudjuk tartani. A csomagoló fóliák terén eddig is magabiztos mennyiségű áruval vártuk új és régi vásárlóinkat egyaránt, de most palettánk is bővült. A csomagoló fólia mint köztudott elég nagy termékcsoportot foglal magába, de a két legismertebb a sztreccsfólia, és a légpárnás fólia.

Ezen fóliák közül a légpárnás fólia nagy terjedelmű, sok helyet foglal. Ilyen speciális terméknél a helyigény is megnövekszik, ezért raktárunk kialakításánál ezt is figyelembe vettük. A légpárnás fóliák kis és nagy buborékos kivitele egyaránt népszerűvé vált napjainkban. A termelés és gyártás során ezek az anyagok tudnak raktározás alatt professzionális védőburkot képezni. A kisiparoseszkoz.hu biztos beszerzési forrásként szolgál mindenki számára aki polietilén csomagolóanyagot szeretne raktárról.

Az előbb említett másik népszerű anyag a sztreccsfólia. A sztreccsfóliáknál két típust különböztetünk meg, a gépi- és a kézi sztreccsfóliát. Cégünk elsősorban kézi sztreccsfóliákkal foglalkozik. A legismertebb az 50cm széles anyag. Ez színében és vastagságában több formában is vásárolható a csomagoló fóliák piacán. A csomagolóanyagok Tudástárát érdemes akár heti rendszerességgel követnie, hisz mindig újabb és újabb szakmai információt osztunk meg az érdeklődőkkel.

A kisiparoseszkoz.hu a jövőbeni tervei közt szerepel a csomagolóanyagok választékának tovább bővítése. Ezt több irányból fogja eszközölni cégünk, melyet minden esetben vásárlóink igényeinkhez igazítunk. Csomagoló fóliáink között tervezzük a piacon egyedi kézi sztreccsfólia bevezetését. Milyen formában, az egyenlőre nem nyilvános, de rendszeres blog követőink megtudják hamarosan.

Ha végigolvasta a cikket akkor már Ön is tudja mi a szlogen: csomagoló fólia raktárról! Igen ez az a csomagolóanyag ami mindenkinek kell.

 

Csomagoló fólia raktárról

Csomagoló fólia

 

 

Csomagoló fólia raktárról

 

 

 

 

 

 

 

Ha polietilén csomagolóanyagot szeretne vásárolni közvetlen raktárról, piaci ár alatt, akkor kattintson valamelyik képre.

Webáruház készítés