Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2017.04.13 11:55

Háromrétegű vastag légpárnás fólia

Háromrétegű vastag légpárnás fólia

Háromrétegű vastag légpárnás fólia

 

Csomagoló fóliáink között már megtalálja az erős buborékos fóliát. Ez az amire Önnek szüksége lehet? Olvassa el tudástárunk ismeretterjesztő cikkét.

 

 

A kisiparoseszkoz.hu kínálata mára elmondható, hogy szinte hónapról hónapra bővül, és ezt a nagy termékkínálat bizonyítja. A csomagoló fóliák világában a sztreccsfóliákról egyenlőre még nem esett szó, de ami késik az nem múlik. Viszont amiben már egy egész arzenált képviseltető készlettel állunk vásárlóink rendelkezésére az a légpárnás fólia.

Bizonyos termékek kapcsán felmerül az igény a vastag légpárnás fóliára. Egyik kiemelt partnerünk fémipari termékek gyártásával, forgalmazásával foglalkozik és számukra kizárólag a minőségi primer alapanyagból készült vastag háromrétegű légpárnás fólia a megfelelő. A háromrétegű fóliák magasabb fokú biztonságot nyújtanak a hagyományos két rétegű anyagokkal szemben. A buborékok átmérője és sűrűsége megegyezik, viszont záró réteg fedi a légbuborékok mind a két oldalát. Egy ütődés folytán a kétrétegű légpárnás fólia könnyedén kiszakad és a becsomagolt termék egyből ki van téve a sérülés veszélyének, ha csak nem egyből meg is sérült.  A háromrétegű fóliáknál mivel a kötések száma több, és így az anyag merevsége nagyobb, ezért a fólia erősebb, és jobban véd.

Még egy szempontból érdemesebb lehet megvásárolni a vastagabb csomagoló fóliát.

Gondoljuk végig: egy érzékeny térgy esetében akár többször is végig tekerünk egy vékonyabb csomagolóanyagot, hogy megbizonyosodjunk a 100%-os védelemről. A vastagabb légpárnás fóliát kevesebbszer, vagy akár egyszer is elég körbetekerni. Már is spóroltunk időt és anyagot, és pézt! Mert mi más lenne a világ mozgatórugója, mint a pénz.

Mielőtt vásárolna csomagolóanyagot, mindig nézze meg mit vásárol. Olvasson a sorok közt, és a részletekre is figyeljen, mert néha azok a legfontosabb információk. A vastag légpárnás fólia 82 mikron erősségét, és 3 rétegszámát lehet, hogy nehezebb kifizetni, de ha kicsit átfogottabb szemszögből nézzük, akkor ez a csomagolóanyag mindenképpen megéri a pénzét.Vastag légpárnás fólia

Webáruház készítés