Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Tudástár
2017.02.27 21:42

Megkezdtük a légpárnás tasakok gyártását

Légpárnás tasak

Egyedi gyártású légpárnás tasakok

 

Már a kezdeti igények megmutatták, hogy szüksége van a piacnak erre a termékre. De ki az aki ezt a csomagolóanyagot használja?

 

 

A polietilén alapanyagokat közvetlen a gyártótól vásároljuk, így tudjuk biztosítani a megfelelő és folyamatos minőséget. A légpárnás tasak kevésbé elérhető a kis cégek és magánszemélyek számára a piacon.

Egyfajta résként mutatkozik meg a kisebb kiszerelések, és standard méretek hiánya. A légpárnás tasakok méretének megtervezésekor figyelembe vettük a hagyományos népszerű papírméreteket, és a hagyományos légpárnás borítékokat is.

Olyan alternatívát nyújtunk mindenki számára mely a legkülönlegesebb igényeket is kielégíti. Légpárnás tasakok egyedi gyártását gyorsan és rugalmas kondíciók mellett végezzük, legyen az 50db vagy akár10000db. Hagyományos anyagként az 50 mikronos légpárnás fóliát ajánljuk, de igény szerint lehetőség van további anyagaink közül is választani.

Leggyakrabban a standard és ragasztócsíkkal ellátott légpárnás tasakokat gyártjuk, mert ezek a normál igényeket kielégítik. 

 

Légpárnás tasak gyártásLégpárnás tasakok

Információ:

 

 

Alaptermékeink a képre kattintva érhetőek el.

            

Webáruház készítés