Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék kategóriák

Fő kategória

Ingyenes kiszállítás, igen, lehetséges!

 

Vásároljon legalább bruttó 100.000 Ft értékben, és mi ingyen kiszállítjuk. (További részletek az Információk menüpontban a Szállítási módok almenüben olvashatóak.)

 

Termékeink között megtalálhatók ipari kiegészítők, csomagolóanyagok, fadobozok, aki pedig ötleteit szeretné megvalósítani annak a kreatív anyagok segítenek az örömteli munkavégzésben.

További információk a termékekről a főkategóriák alatt olvashatók.


A WebÁruházban található termékek száma: 174db


Fadoboz, faláda

 

Hogyan is készülnek a fadobozok? A válasz egyszerű, faipari eljárással. Komoly tudást foglalnak magukba a munkafolyamatok. A bútorasztalosnak ismernie kell magát a faanyagot, a különböző eszközök és kéziszerszámok használatát, és funkcióját.

A stílus, az egyediség meghatározza a fadoboz megjelenését. Mindenkinek más és más forma lopja be magát a szívébe. Sok bútordarab készül automatizált rendszerrel, és a fa tárgyak is belekerültek ebbe a folyamatba, ettől függetlenül az elkészülésükhöz kézi szakipari segítség szükséges.

Kis kalandodást követően térjünk vissza a fadoboz, és a faláda világába. Előbb írtam a megjelenésről, ezt azért hoztam fel mert a faláda az még is csak faláda. Íves formája mindenki számára valami titokzatosságot sugall.

A faláda különböző méretben kapható áruházunkban:

- faláda kicsi

- faláda közepes

- faláda nagy

Ha igazán nagy kedvelője a faládáknak a faláda szettet itt beszerezheti.

 

 

 Simítózáras tasak (visszazárható tasak)

 

A simítózáras tasak anyaga

A simítózáras tasak egy átlátszó nylon zacskó. Vastagságát tekintve 40-45 mikron között mozog így viszonylag sok dolog tárolható benne. Mit is jelent a visszazárható tasak esetében ez az adat?

A sztreccsfólia általában 23 mikron környékén mozog, míg egy sitteszsák 100 mikron vastag. Most már be tudjuk azonosítani mennyi az annyi.

A simítózáras tasak egy polietilén anyag, mely sűrűsége alapján az LDPE osztályba sorolható. Lássuk mit is jelent ez a nem túl közismert kifejezés. Szakítószilárdsága alacsony, viszont ugyanakkor egy könnyű, átlátszó, hajlékony anyag.

 

A simítózáras tasak kialakítása

Használata egyszerű. A tetején egy záró rész van, melyet végigsimítunk, és ha szükséges légmentesen lezárjuk. Akasztó lyukkal van ellátva felhasználhatóságának bővítése érdekében.

 

Miért praktikus a simítózáras tasak?

Pozitív tulajdonsága, hogy újra és újra felhasználható a felbontást követően is. Légmentesen zárható, ami fontos  az élelmiszerek tárolása esetében.

Átlátszó. Ha értéket, apróbb alkatrészeket, drágakövet szeretnénk megóvni a sérülésektől, de ugyanakkor fontos, hogy látható maradjon, akkor a simítózáras tasak tökéletesen megfelel erre a célra.

 

Simítózáras tasak mint csomagolóanyag

Számlák, okmányok, fontos iratok, papírok elcsomagolására is alkalmas. Mivel vízálló ezért nem kell félnünk az esetleges ezzel kapcsolatos károktól. Használatával biztonságban tudhatjuk dolgainkat. Gyakran szokták a termékleírásokat belehelyezni, mert a simítózáras tasak igényes megjelenését segíti az árunak.

 

A simítózáras tasakokat a linkre kattintva érheti el.

 

 

Vissza a lap tetejére

Webáruház készítés